Здравейте!
Изключително полезна тема!
Изчетох всички коментари до момента но не можах да намеря информация за проблема който имам, така че ще се радвам ако можете да помогнете.
Успях да закача телефона си за навигацията (RNS510 - не съм сигурен за версията на устройството и фърмуеър (ще ги проверя скоро)) и всичко работи добре. Телефоният указател е наличен (копира се), мога да говоря чрез Bluetooth. Проблема е, че след като свържа телефона с навигацията, самия телефон няма мрежа, т.е. не мога да набирам от телефона. Получава се все едно телефона няма СИМ карта. По същата тази причина нямам интернет на телефона. Нормално поведение ли е това?
Също така имам желание да мога да слущам музика през телефона, използвайки Bluetooth streaming, но иконата за Bluetooth е неактивна. Прегледах всички опции в SETUP но не виждам опция която да се отнася към този проблем.
Ще се радвам ако можете да помогнете!
Поздрави!
Георги
RNS510 версия 8 за Източна Европа!
- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
Re: RNS510 версия 8 за Източна Европа!
Да нормално е в зависимост от версията на блутут модула! Най-вероятно е Рсап протокол щом ти взема сим картата като ги сдвоиш! Ако прочетете с vcds диагностичен кабел и там излиза кой парт номер е модула можем да видим спецификациите на самия модул!
- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
xtoni написа:Да нормално е в зависимост от версията на блутут модула! Най-вероятно е Рсап протокол щом ти взема сим картата като ги сдвоиш! Ако прочетете с vcds диагностичен кабел и там излиза кой парт номер е модула можем да видим спецификациите на самия модул!
И при мен е така на RNS315. Възможно ли е да се избегне това и със СИМ-а да работи и телефона?!
- astragt
- Двигател:
xtoni написа:За рнс 315 никой в България не е разбил защитата на sd card (crypt) , аиде чак пък 200
Привет, каква е офертата при теб за карта за Източна Европа?
- marinov1981
- Автомобил: Mercedes E220
- Двигател: OM651
- Контакти:
Re: RE: Re: RNS510 версия 8 за Източна Европа!
astragt написа:xtoni написа:За рнс 315 никой в България не е разбил защитата на sd card (crypt) , аиде чак пък 200
Привет, каква е офертата при теб за карта за Източна Европа?
Прави се и струва 200лв при дилъра е над 400лв v8 2016
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
- astragt
- Двигател:
swf написа:Здравейте!
Изключително полезна тема!
Изчетох всички коментари до момента но не можах да намеря информация за проблема който имам, така че ще се радвам ако можете да помогнете.
Успях да закача телефона си за навигацията (RNS510 - не съм сигурен за версията на устройството и фърмуеър (ще ги проверя скоро)) и всичко работи добре. Телефоният указател е наличен (копира се), мога да говоря чрез Bluetooth. Проблема е, че след като свържа телефона с навигацията, самия телефон няма мрежа, т.е. не мога да набирам от телефона. Получава се все едно телефона няма СИМ карта. По същата тази причина нямам интернет на телефона. Нормално поведение ли е това?
Също така имам желание да мога да слущам музика през телефона, използвайки Bluetooth streaming, но иконата за Bluetooth е неактивна. Прегледах всички опции в SETUP но не виждам опция която да се отнася към този проблем.
Ще се радвам ако можете да помогнете!
Поздрави!
Георги
Привет колега,
аз реших проблема със СИМ-картата. В настройките на блутута имам меню PHONE SETTINGS и там може да избирам между PREMIUM PHONE или BLUETOOTH PHONE . Избрах второто и сега работи и телефона като телефон и функционалността на телефона в колата си остана. Поне не намирам разлика, пак си синхронизира контакти, регистри, работи гласовото управление и не откривам разлики. Не знам дали при теб има такова меню, но опитай.
Поздрави!
Коко
Здравей Коко,
За съжаления при мен няма такова меню във bluetooth. Все пак благодаря за съвета. Ще споделя ако усля да реша проблема по някакъв начин.
Поздрави!
Георги
За съжаления при мен няма такова меню във bluetooth. Все пак благодаря за съвета. Ще споделя ако усля да реша проблема по някакъв начин.
Поздрави!
Георги
Здравейте,
Моля, ако е възможно, някой да ми изпрати POI камери. Има ли вариант за Гърция?
Предварително ви благодаря,
Поздрави
paveldimov@hotmail.com
Моля, ако е възможно, някой да ми изпрати POI камери. Има ли вариант за Гърция?
Предварително ви благодаря,
Поздрави
paveldimov@hotmail.com
Моля ако някой може да ми изпрати файл с POI + спийд камерите в БГ
stayko.shivarov@gmail.com
Вчера ми дойдоха 2 "честитки" от КАТ с електронни фишове за превишена скорост и трябва да отреагирам някак за да не се повтаря ... :-)
Предварително МНОГО благодаря.
stayko.shivarov@gmail.com
Вчера ми дойдоха 2 "честитки" от КАТ с електронни фишове за превишена скорост и трябва да отреагирам някак за да не се повтаря ... :-)
Предварително МНОГО благодаря.
Здравейте,
Надявам се, че въпроса ми е релевантен за темата - поне става дума за управлението на RNS510.
Имам проблем със бутоните за смяна на следваща/предишна песен на волана.
Усилването на звука от волана работи.
Можете ли да ме насочите към сервиз, където могат да помогнат?
Поздрави!
Георги
Надявам се, че въпроса ми е релевантен за темата - поне става дума за управлението на RNS510.
Имам проблем със бутоните за смяна на следваща/предишна песен на волана.
Усилването на звука от волана работи.
Можете ли да ме насочите към сервиз, където могат да помогнат?
Поздрави!
Георги
- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
Да не би да става въпрос за монтиран рнс510 в Тоарег 1 (преди фейслифта)?
Не, колата е Passat B6 2010г. Купих я с навигацията и мисля, че е фабрично вградена. Всичко е ОК с изключение на въпросните бутони. Не е болка за умиране, но определено искам да ги оправя.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте! От 3 дни съм собственик на Tiguan 08г. 2.0 дизел 140кс автоматик с навигация RNS 510 версия C ( 1Т0035680C )до колкото успях да разбера от предишните коментари.Прочетох цялата тема ,всеки един коментар, но понеже не съм сигурен какво правя и имам притеснения да не разваля системата ще помоля по компетентните да отговорят
1. в момент навито е с версия на Firmware 2660 , мога ли направо да ъпдейтна да последната версия налична за това устройство или ще трябва да мина през 3xxxx 4xxxx тн.тн докато стигна до последния ъпдейт? снимка http://prikachi.com/images.php?images/396/8874396P.jpg
2.записах диск с карта (Карты East Europe8049) за източна Европа по указания начин ( да отбележа че диска беше куче марка и записвах на 8+ скорост понеже нямам по ниска на писачката, но всичко беше точно картата се зареди и тръгна без проблем) а виждам че вече има и версия 13 на карта за Източна Европа.Мога ли да кача последната налична версия на карти ,при положение че съм със стар Firmware
3.След ъпдейт на Firmware ще трябва ли да се правят някакви допълнителни настройки с диагностичен уред VAG ( по напред в коментарите четох за проблеми със звук ,показания на дисплея и други след ъпдейт, а най-сериозни притеснения имам да не загубя връзка с камерата която се включва когато съм на заден ход и ми помага за паркиране
4. имам някакво допълнително блутут устройство обаче не мога да се свържа с него ( телефона ми е с Андроид) http://prikachi.com/images.php?images/397/8874397V.jpg
точка 4 не ми е толкова от значение
1. в момент навито е с версия на Firmware 2660 , мога ли направо да ъпдейтна да последната версия налична за това устройство или ще трябва да мина през 3xxxx 4xxxx тн.тн докато стигна до последния ъпдейт? снимка http://prikachi.com/images.php?images/396/8874396P.jpg
2.записах диск с карта (Карты East Europe8049) за източна Европа по указания начин ( да отбележа че диска беше куче марка и записвах на 8+ скорост понеже нямам по ниска на писачката, но всичко беше точно картата се зареди и тръгна без проблем) а виждам че вече има и версия 13 на карта за Източна Европа.Мога ли да кача последната налична версия на карти ,при положение че съм със стар Firmware
3.След ъпдейт на Firmware ще трябва ли да се правят някакви допълнителни настройки с диагностичен уред VAG ( по напред в коментарите четох за проблеми със звук ,показания на дисплея и други след ъпдейт, а най-сериозни притеснения имам да не загубя връзка с камерата която се включва когато съм на заден ход и ми помага за паркиране
4. имам някакво допълнително блутут устройство обаче не мога да се свържа с него ( телефона ми е с Андроид) http://prikachi.com/images.php?images/397/8874397V.jpg
точка 4 не ми е толкова от значение
Моля ако някой може да ми изпрати файл с POI + спийд камерите в БГ. swf1978@gmail.com
Поздрави!
Георги.
Поздрави!
Георги.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”