Благодаря на Събин и гармин бг

LILO&STICH написа:нокиа мапс![]()
Аз минах вече на дроид,и се радвам на навител.Това си е руска разработка.Бачка с гармински карти под дроид![]()
Днес даже,едвам успях да обновя версията на програмата.Ама стана с малко гимнастики
Джънка си е само за нувита,и то определени модели
LILO&STICH написа:има навигационен софт,който работи с андроида.Картите се преобразуват само![]()
Гарминската карта,трябва да е отключена!
LILO&STICH написа:Честито за новата версия на гарминчето-5.60 е налице вече![]()
Благодаря на Събин и гармин бг
софта е фрии( OruxMapsDesktop имаше и друга,но ми е в офиса).Трябва да се почете повечко.Иначе си има готова сборка със софта+карта за бгWDW написа:LILO&STICH написа:има навигационен софт,който работи с андроида.Картите се преобразуват само![]()
Гарминската карта,трябва да е отключена!
Незнам дали да навлизаме в дискусии, но можеш ли да разкажеш малко по-подробно?
Кой е софта, пълната функционалност ли има...
Има ли го както е за уиндоус мобилето?
За сега това е причината да не си взимам андроид - липсата на Гармин за него.
oSViRePql написа:Колеги, имам един проблем и трябва някой да помогне. Накратко чичо ми си е купил от МЕТРО навигация без да се допита и разбира се е боклук, но свършен факт вече. Навигацията е GOCLEVER и има карта само на БГ с някаква нейна програма. Молбата ми е да ме насочите към човек който може да сложи програма, карти и т.н. разбира се срещу заплащане. Ако има някой колега, който извършва подобни услуги нека ми пише, че човека вече 2 седмици се чуди за какво е дал 140лв и не може да я ползва. Благодаря ви!
P.S. Става дума за GOCLEVER 4366
LILO&STICH написа:то за можене ,може.Ама при нови неща,все ще ходиш при някой ли![]()
Продай я и вземи нещо по-добро
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта