Музика 6000 w RMS
- jelevbg
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AHU 1997
- Контакти:
Re: Музика 6000 w RMS
parno ти не разбра ли, че снимането на тая кола е забранено 

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
що бе детето каза че може да отиде всеки да я види и да се повози
който предостави клипа печели 2 кила гориво - сериозен съм !
а през това време ще си правим гаргара с тая тема дето трябваше да се заключи Оня Ден
а през това време ще си правим гаргара с тая тема дето трябваше да се заключи Оня Ден
- shoko_boy
- Автомобил:
- Двигател:
parno написа:що бе детето каза че може да отиде всеки да я види и да се повози
какво искаш прави никои не те спира а един пичага сега ми писа че искал да я снима. в неделя на месечната среща НИМ
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC

Айде стига глупости , толкова ли си неграмотен , вземи си сапунерка за 100лв. , напълно са автоматични , дори лента не се слага и прасни 2 снимки .... ако има на какво ... освен на себе си

- shoko_boy
- Автомобил:
- Двигател:
milmar написа:maikomila
Айде стига глупости , толкова ли си неграмотен , вземи си сапунерка за 100лв. , напълно са автоматични , дори лента не се слага и прасни 2 снимки .... ако има на какво ... освен на себе си. От друга страна , едва ли някой ще се интересува от портрета ти !
като не вярваш за какво следиш темата ле и пишеш първо ще ви опъна нервите и тогава

- jelevbg
- Контакти:
shoko_boy написа:milmar написа:maikomila
Айде стига глупости , толкова ли си неграмотен , вземи си сапунерка за 100лв. , напълно са автоматични , дори лента не се слага и прасни 2 снимки .... ако има на какво ... освен на себе си. От друга страна , едва ли някой ще се интересува от портрета ти !
като не вярваш за какво следиш темата ле и пишеш първо ще ви опъна нервите и тогава![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мисля, че трябва да имаш малко уважение към хора като milmar, защото имат доста повече опит от такива като тебе и още чакам клип да видя как се гънат ламарините от аудиото

- G-HELL
- Автомобил: Golf MKIII
- Двигател:
Аз пък нито снимки нито клипове чакам
чакам да видя темата заключена или поне автора да се научи да пише по-грамотно, или въобще да спре да пише, както и останалите да спрат да му обръщат внимание 

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Що бе, на мен ми е забавно. В момента нямам научна фантастика, така че за заместител ползвам темата
Макар че все пак и фантастиката си има граници...

Макар че все пак и фантастиката си има граници...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, сега се сещам че в Пловдив имаше един чалга клуб Папараци. Аз му монтирах озвучаването във една от залите. Усилвателите там бяха само 5600w. Скромно нали? Не е като твоя автомобил. Залата беше около 100кв. м и като се напълнеше със хора беше поносимо (можеше да се чуваме един друг ако бяхме на по-малко от 50 см). Как ли ти горкия издържаш сам в колата тези 6 кw?
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
shoko_boy написа:
...като не вярваш за какво следиш темата ле и пишеш първо ще ви опъна нервите и тогава![]()
viewtopic.php?f=5&t=294631&p=3119865#p3119865
shoko_boy написа:аз работя в застрахователна компания и 5 MK4 R32 съм видял с наши номера и аз имам и стават 6 как няма![]()
![]()
viewtopic.php?f=59&t=188463&p=3115790#p3115790
shoko_boy написа:Различен е на всяка бензиностанция бензина или по точно октановото число и от там дава разлика и в мошноста и в разхода.![]()
Аз зареждам от една и сам доволен само не ми харесва цената 2.49лв![]()
viewtopic.php?f=12&t=291403&start=0
shoko_boy написа:как си иэкам така ште пиша![]()
а някои които раэбира да ми препоръча бас 12" 300-400w rms до 200 лв

От тоя профил много хора ли пишете или...?
- shoko_boy
- Автомобил:
- Двигател:
peter70 написа:Колега, сега се сещам че в Пловдив имаше един чалга клуб Папараци. Аз му монтирах озвучаването във една от залите. Усилвателите там бяха само 5600w. Скромно нали? Не е като твоя автомобил. Залата беше около 100кв. м и като се напълнеше със хора беше поносимо (можеше да се чуваме един друг ако бяхме на по-малко от 50 см). Как ли ти горкия издържаш сам в колата тези 6 кw?
жалко колега Б*Б*Б*Б*Б там някъде горе пишеше че това е за състезания не за слушане така ама пак няма кои да чете а има само такива дето пишат глупости
а тоите 100к не е нищо това ми е холо горе долу и какво 5600 в това не се търсят никакви зъбелешки и куп такива работи ?????????
а аз дето работя 1600 квадрата е нощен клуб и там 1 колона е 3000w с три компонента (пищярка средна и т.н) а баса е двустепенен а ти за такав едва ли си чувал ???
12 парчета има по 3kw това е 36kw но не се използва на Max някъде по средата се увеличава а чашите на масите направо подскачат от баса и прави масаж

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
поне можеш да умножаваш ако не писането

я кажи къде е тоя клуб 1600м2 - в Петрич ли ?

я кажи къде е тоя клуб 1600м2 - в Петрич ли ?

- jelevbg
- Контакти:
Всяка вечер го посещава
в сънищата си 

- shoko_boy
- Автомобил:
- Двигател:
последно нещо дето пиша тук е един въпрос към учените колко вата RMS е най силната (мини система и каква марка е )??? тая е за у дома тоя въпрос го задавам щото всички разбират от всичко и искам да видя колко са чели
щото тая тема стана несмислена вече аз питах за една изолация само а то стана за всички севъзможни неща
тая тема трябва да се затваря стана безсмислена

щото тая тема стана несмислена вече аз питах за една изолация само а то стана за всички севъзможни неща

тая тема трябва да се затваря стана безсмислена
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
G-HELL написа:Аз пък нито снимки нито клипове чакамчакам да видя темата заключена или поне автора да се научи да пише по-грамотно, или въобще да спре да пише, както и останалите да спрат да му обръщат внимание

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”