Какъв mp3 да си взема
- stereofonix
- Автомобил:
- Двигател:
Кво сега сонитата да ги спират от производство така ли? да спират и френските коли така ли ? да спират и нека4ествената бира така ли ? еи хора спрете се бре ... какво се карате за глупости не знам!!! И аз исках Алпинче но уви нямам толкова пари в моемнта и се примерих за сега с Сони. Всеки се стреми към най-доброто но уви финансите не стигат. Като сте максималисти защо не си копувате коли които са над 200 коня а се дръглите за една музика което е нещо моментино. Има и други фактори освен звукоизточника. Ако ще и наи скъпият звукоизточник да си вземете като краиното звено не става какво правиме . Па сложете някои ламарски говорители и чакаите динамика от Алпина !!! Така че хората мн правино са го казали " за всеки влак си има пътници ". Така че не влошаваите положението а помогнете на хората в този форум с правилен избор на музика след като : Кажете минусите и плюсовете на музиката която сте имали или сте чули ... не е нужно да преувеличавате че сонито не става или пък сонито вади супер баси и крастален звук. Хората в таз държава достатъчно са си напетели и от един бегъл поглед по цената могът само да си определят що за стока е дадена техника. Така че съвета ми е помагаите , а не пречете в избора на музика. Не се изказваите от сирта " сонито не става" ( обосновете се кое не ви хареса) или пионер4етата са номер едно ( аз пък не съм на това мнение като гледам цената и екстрите спрамя сонитата). Замислете се преди да изръсите каквото и да е било. Не го казвам с лоши чуства. Форума е да си помагаме , а не да си пре4им и да се караме !!! Лек ден на всички 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”