DiMiTaR_k написа:CD Alpine CDE-9870RM, бас каса с говорител Pioneer TS-W306DVC, усилвател Thunder TCA-4080.Мога да кажа само, че до момента съм супер доволен от музиката.
Нещо предна,задна линия тва-онва...ИЛИ САМО БАС

popodopolo написа:gadenmuxx написа:
Нещо предна,задна линия тва-онва...ИЛИ САМО БАС
Дано не ми се сърди някой,но...DiMiTaR_k,дай да видим снимчици на музичката ти?Ако не е проблем де![]()
И защо като си супер доволен искаше моя Пайнер?![]()
![]()
![]()
пп.И да смениш този усилвател/приятелски съвет/
gadenmuxx написа:Добро ти е уформлението на музичката,а иначе вярно до няква степен не вярвах нито на теб нито на другия колега НО ПО СКОРО целта беше да ви провокирам за да я покажете на мен и на останалите потребители и понеже те не пожелаха да засегнат темата,а аз и без тва не съм от най-обичаните във форумареших аз да го направя.
mafiacartel написа:Абе ти с тая провокация данеби да целиш нещо повече от основното а то е да видиш кой какво притежава ?
gadenmuxx написа::xaxaxamafiacartel написа:Абе ти с тая провокация данеби да целиш нещо повече от основното а то е да видиш кой какво притежава ?
Да,как позна.Дайте си сега адресите![]()
![]()
и не пускайте алармите...ПРОСТО НЯМА СМИСЪЛ
![]()
Колега-колега ще падна от стола![]()
ПС:Няма такова нещо,а и да ми беше това целта мислиш ли че щях да си призная
теб няма да те пуснат ти ще си за Вип клас......за изпробване на победителитеmafiacartel написа:sashobas написа:Ех тези крадци ми то тогава не си показвайте и колите дръжте ги във гаражи и на охраняеми паркинги.Иначе голфарата е прав не е лошо да се направи едно VW надсвирване.
И аз съм съгласен за идеята нека обаче да е за "SPL" и "SQ"
MuTa4eTo написа:теб няма да те пуснат ти ще си за Вип клас......за изпробване на победителитеmafiacartel написа:sashobas написа:Ех тези крадци ми то тогава не си показвайте и колите дръжте ги във гаражи и на охраняеми паркинги.Иначе голфарата е прав не е лошо да се направи едно VW надсвирване.
И аз съм съгласен за идеята нека обаче да е за "SPL" и "SQ"![]()
![]()
MuTa4eTo написа:не знам но тук в Асеновград имаме един ценен кадър дето никога не си е отварял багажника и не казва каква музика има........но в момента го съдят дето е возил една девойка на бала и той е увеличил малко музиката и на тази девойка главата и е давала 10 минути заето........![]()
![]()
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта