Препоръчаите усилвател до 150 лв.

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Вто 22 апр 2008 11:43

agopov написа:Ами пичове,съвета ми е да вземете да добавите 40-50 лв отгоре и вземете нещо Сони,Блаупункт,Панасоник и т.н. Понеже ремонтирам постоянно Тъндърчета,ще се въздържа от коментар,да не взема да обидя някой горд собственик :lol: Отделно на това огромна част от тях дефектират по редица недостатъци,и след като ви вземат още 40-50лв за ремонт и стойността му се изравни с тази на някой по-качествен усилвател ще се усетите.Разберете,че евтино и хубаво не са съвместими неща :wink: Друга глупост,която съм чувал е,че отвътре всички били еднакви.....трагедия :lol:

Колега остави ги, няма смисал да им обясняваш на дървени философи и пирон да му зачукаш в главата пак не влиза.... :wink:

Писал съм ЛС на момчето има един хубаве Кенлуд за 100лв. в отлично състояние е ако иска ще му го пратим и готово! Ако реши пък да си купува тъндър, важното е че аз няма да му бера гайлето после. :lol:

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Вто 22 апр 2008 14:51

agopov написа:Ами пичове,съвета ми е да вземете да добавите 40-50 лв отгоре и вземете нещо Сони,Блаупункт,Панасоник и т.н. Понеже ремонтирам постоянно Тъндърчета,ще се въздържа от коментар,да не взема да обидя някой горд собственик :lol: Отделно на това огромна част от тях дефектират по редица недостатъци,и след като ви вземат още 40-50лв за ремонт и стойността му се изравни с тази на някой по-качествен усилвател ще се усетите.Разберете,че евтино и хубаво не са съвместими неща :wink: Друга глупост,която съм чувал е,че отвътре всички били еднакви.....трагедия :lol:

Ето това е вярното решение !
Колега евала!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
justis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот justis » Вто 22 апр 2008 15:17

и аз съм съгласен, но проблемът е че в колата няма само музика, а и други неща като ДБГ и като се прецака нещо става доста кофти, и нестава да дадещ 200-300 лв. за усилвател когато колата ти не върви както тряба и иска ремонт :(
иначе с удоволствие бих си взел пайнер, хеликс, МТХ, и т.н. но без пари няма на каде, за това трябва да се степенуват нещата по важност: п-во да си оправя печката, и чак тогава мога да мисля за нещо по сериозно от горепосочените :D

поздрави и благодаря за мненията

BRAVo_O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BRAVo_O » Вто 29 апр 2008 21:06

Пичове какво ще кажете за тази комбинация:

http://www.ljclub.net/auto-audio/amps-o ... 02/amp.htm
http://www.ljclub.net/speak/bass/MGX-MXR12D/bass.htm

Бокса ще ми го скове един приятел...

Но искам да кажете дали трябва да се прави това което пише пича на сайта:

"LJclub препоръчва за продължителна и безопасна експлоатация, високоговорителя да се комплектова с нискочестотен усилвател с изходна мощност до 300 вата RMS. При комбинация с по-мощен усилвател е желатено да се направят прецизни настройки на системата , която да гарантира работата на нискочестотния усилвател извън cliping режим , при който може да се претовари високоговорителя и същия да се повреди! "

При положение че ампа и говорителя са по 400в рмс?

Потребителски аватар
_DIESEL_POWER_
Автомобил: Golf GTI
Двигател: 300++hp

Мнениеот _DIESEL_POWER_ » Сря 30 апр 2008 12:04

Ще изгориш тоя говорител с тоз амп,иначе ако не го усилваш много ще свири,но според мен най-добре потърси един Пионер 306ц и ще се чудят хората дето са платили по 2 пъти повече пари за бас и усилвател а им свири значително по-малко от при теб :twisted:

BRAVo_O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BRAVo_O » Сря 30 апр 2008 13:38

_DIESEL_POWER_ написа:Ще изгориш тоя говорител с тоз амп,иначе ако не го усилваш много ще свири,но според мен най-добре потърси един Пионер 306ц и ще се чудят хората дето са платили по 2 пъти повече пари за бас и усилвател а им свири значително по-малко от при теб :twisted:

на мен целта не ми е ултра мега супер дупер яко озвучение, а да има някакъв бас... В случая ако сложа по малък модел усилвател с този говорител...

Например:

Thunder TCA 2050
http://www.ljclub.net/auto-audio/amps-o ... 50/amp.htm

и същия говорител от предния ми пост...

П.П.> Сигурно веднага някой ще каже да сложа две елипси на кората и да си перкам ракия и жетварски таратор, ама знам разликата в звука и неискам елипси да ми правят звука

Потребителски аватар
_DIESEL_POWER_

Мнениеот _DIESEL_POWER_ » Чет 01 май 2008 18:34

Правилно, няма говорители които да свирят всичко и да вадят бас като от суб :). Първия усилвател е по-добрия извор! Взимоай го ама няма да дупиш много :lol:

BRAVo_O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BRAVo_O » Чет 01 май 2008 21:32

_DIESEL_POWER_ написа:Правилно, няма говорители които да свирят всичко и да вадят бас като от суб :). Първия усилвател е по-добрия извор! Взимоай го ама няма да дупиш много :lol:

Абе криви са ми пръстите и току виж съм врътнал "без да искам" до МАХ :whip

П.П.> Разликата освен в мощностите каква е между двата усилвателя???

Потребителски аватар
_DIESEL_POWER_

Мнениеот _DIESEL_POWER_ » Съб 03 май 2008 12:50

Никаква :!: Те са един и същ усилвател. Ако не ти трябва да думка много вземи малкия, ама е доста по - слаб ;)

Потребителски аватар
justis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот justis » Сря 07 май 2008 12:00

Днес се сложи край на мечтата ми за нещо по така в багажника :( . От сервиза където е колата се обадиха и ми съобщиха "радостната" вест, че главата не става за нищо, и да си приготвя около 500 лв. за ремонт (глава, гарнитура, маслообирачи, май и сегмени, смяна на масло и нз още какво) и да се освободя няколко дена да си намеря здрава глава.

Проект озвъчение приключи с мн лош край (никакъв) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :banghead: :banghead:

но така е с старите коли... благодаря на всички за мненията и съжалявам за развитието но... чао и дано всичко се оправи с тракалничето ми. :(

skk
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Mitove

Мнениеот skk » Пон 12 май 2008 15:45

...

Последна промяна от skk на Пет 06 юни 2008 11:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Пон 12 май 2008 15:58

justis написа:Днес се сложи край на мечтата ми за нещо по така в багажника :( . От сервиза където е колата се обадиха и ми съобщиха "радостната" вест, че главата не става за нищо, и да си приготвя около 500 лв. за ремонт (глава, гарнитура, маслообирачи, май и сегмени, смяна на масло и нз още какво) и да се освободя няколко дена да си намеря здрава глава.

Проект озвъчение приключи с мн лош край (никакъв) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :banghead: :banghead:

но така е с старите коли... благодаря на всички за мненията и съжалявам за развитието но... чао и дано всичко се оправи с тракалничето ми. :(

А колега каква кола имаш и кога е купи :!:

Потребителски аватар
justis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот justis » Вто 13 май 2008 13:42

г3 4 врати 1.9 ТД на 04.12.2007г. я купих.
От понеделник съм ОК. Смених главата и съм перфектен с изключение че съм с 1000 лв (950) назад. Какво да се направи късмет :)

Потребителски аватар
valeto 150hp
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valeto 150hp » Вто 13 май 2008 17:52

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”