За ползващите GPS
- kikogsxr
- Автомобил:
- Двигател:
Re: За ползващите GPS
Колега я кажи някоя GPS навигация с windows?
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Много са Garmin, Igo, Sygic, Ndrive, Route66 и др.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Всички навигации работят по виндоус
Питай коя не тръгва на андроид и виндоус7/7.5
Питай коя не тръгва на андроид и виндоус7/7.5

- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Здравейте, приятел си купи Гармин нуви, но е с OFRM Geotrade 4.6 сикам да я заменя с 5.8 с която разполагам. Ще трябва ли да се отключва картата или като я копна и ще е ок всичко?
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Актуалната версия вече е OFRM Geotrade 2012 Q3 .Копираш и всичко трябва да тръгне,стига да има един файл в папката gmapsupp.unl .И да не го затриете ей...трийте само картата.
- kikogsxr
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги проблем - купих си Garmin nuvi 30, регистрирах го, но не ми дава да изключа gps симулацията, моля за помощ 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А има ли опция да я изключиш,когато няма сигнал от сателитите?Или има сигнал,а симулаторът се включва незасисимо от това?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
е как не ти дава да спреш симулацията
Чете ли си упътването

Чете ли си упътването

- kikogsxr
- Автомобил:
- Двигател:
kpaci написа:А има ли опция да я изключиш,когато няма сигнал от сателитите?Или има сигнал,а симулаторът се включва незасисимо от това?

Стимулатора има опция вкл. изкл. влизам натискам изкл. давам ОК и като изляза от менюто си е включен

Ще ходя да им набивам канчетата, за пореден път се убеждавам, че в България и с пари да отидеш пак се осират нещата
- kikogsxr
- Автомобил:
- Двигател:
И така проблема се реши:
1. Какъв беше - автоматична нагласа от сервизното меню на GPS симулатора да се включва постоянно
- Отивам аз и им казвам така и така ........, мацката в магазина пробва и тя няколко пъти ама йок, и изведнъж идва един човек от сервиза на Garmin - та той рови поне половин час докато установи причината(а как се е активирала тази настройка само бог знае, то се задържа в едно специално меню докато не излезнат и т.н.), но важното е , че нещата се оправиха и вече знам как се прави MASTER RESET

1. Какъв беше - автоматична нагласа от сервизното меню на GPS симулатора да се включва постоянно
- Отивам аз и им казвам така и така ........, мацката в магазина пробва и тя няколко пъти ама йок, и изведнъж идва един човек от сервиза на Garmin - та той рови поне половин час докато установи причината(а как се е активирала тази настройка само бог знае, то се задържа в едно специално меню докато не излезнат и т.н.), но важното е , че нещата се оправиха и вече знам как се прави MASTER RESET

- kelchev
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги ! Взех си Garmin Nuvi 350 EURO
Навигацията не е нова, но ми излезна изгодно.
Искам да и сложа най-новата карта на България и на Гърция, защото много често пътувам за Гърция.
Нямам си представа как трябва да го направя ще съм благодарен ако някой ми помогне
Благодаря предварително

Навигацията не е нова, но ми излезна изгодно.
Искам да и сложа най-новата карта на България и на Гърция, защото много често пътувам за Гърция.
Нямам си представа как трябва да го направя ще съм благодарен ако някой ми помогне

Благодаря предварително

- joritoto
- Автомобил: VW PASSAT 5.5
- Двигател: AVF 2001
колега погледни в този форум http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=17 има много подробни указания 

- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
http://www.ipmart-bg.com/forum.php
Тук също има указания. За Бг си качи карта OFRM Geotrade Q3 2012. От форума няма да можеш да я изтеглиш, но се намира из нета. За Гърция мисля, че ще намериш там.
Тук също има указания. За Бг си качи карта OFRM Geotrade Q3 2012. От форума няма да можеш да я изтеглиш, но се намира из нета. За Гърция мисля, че ще намериш там.
Колеги, братовчед ми си купил GARMIN nüvi 1300 widе. От къде мога да му намеря и как да му сложа карта за Европа и по възможност да е подробна ?
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”