За ползващите GPS

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: За ползващите GPS

Мнениеот morfei1 » Сря 21 яну 2009 12:06

R@do написа:Toва е старата версия на Иго 6
Може да си качиш триизмернат на Иго8

Вече го направих, но не ми харесва как работи. Бавно и бъгаво :? , понеже процесора на 350 е по-малък от тозина 430, а новото Igo e тромавичко. Работата която върши - същата, но малко по-шаренко :) .

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Сря 21 яну 2009 12:30

Printmaster написа:Ако нещо конкретно те интересува - питай!

Картите. Дали са достатъчно пълни и подробни?

Потребителски аватар
Printmaster
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Printmaster » Сря 21 яну 2009 13:15

За времето през което го ползвам установих ,че са доста точни. За Пловдив по-точно става въпрос, защото все още не съм пътувал някъде по-далече. В Асеновград също добре се справи въпреки че е малък град. Всички улици ги има. Другия месец ще ходя до Гърция и ще видим там как ще се справи.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Сря 21 яну 2009 13:25

@Printmaster, в Гърция е възможно да те обърка някъде, така че неразчитай на 100% на нея. При по-старите версии имаше проблеми, незнам как се държи 2008.07 ъпдейта, понеже още несъм го пробвал.

Igo се справя доста добре в Европа :) .

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Сря 21 яну 2009 14:42

За 6цата вече няма поддръжка на картите

pipi_to
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pipi_to » Сря 21 яну 2009 16:11

Уикенда ходих до Атина с IGO 8.3 с карти 2008.7 и се доверих на 100% на GPS-a и мога да го похваля. Особено по детелините щеше да е трудно без него. Закара ме точно до адреса в Атина, който му зададох.

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Сря 21 яну 2009 20:29

R@do написа:За 6цата вече няма поддръжка на картите

В огромна заблуда си. Аз ползвам пакета 2008.4 Западна + 2008.07 за Източна Европа. Скоро се очаква за Източна пакета 2008.11.

Потребителски аватар
KOCMOC
Автомобил: VW PassaT B5 комби
Двигател:

Мнениеот KOCMOC » Сря 21 яну 2009 21:55

Уикенда ходих до Атина с IGO 8.3 с карти 2008.7 и се доверих на 100% на GPS-a и мога да го похваля. Особено по детелините щеше да е трудно без него. Закара ме точно до адреса в Атина, който му зададох.

Един приятел така се довери на ИГО 8 и пак до Гърция и е много доволен !!
Аз го ползвам от 2 месеца за сега само в София и си качих от Камерите в София и си ги отчита много точно.Много съм доволен от навигацията и скоро време ще я ползвам и в провинцията :) дано и в чужбина :D
R@do да те питам за 3д зградите - в самата папка на гпс-а нямам Building ? Та ако създам аз такава папка дали ще проработи ?!

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 21 яну 2009 22:05

ще работи.Прави я смело

ама в този ред:
Igo->content->bilding :wink:

Потребителски аватар
badjo-vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот badjo-vw » Чет 22 яну 2009 22:27

R@do написа:Toва е старата версия на Иго 6
Може да си качиш триизмернат на Иго8

колега да те питам има ли начин на Prestigio GeoVision 450 да се качи допълнително навигация за лаптоп или смартфон :arrow: нещо като Garmin Mobile PC :arrow: Garmin Mobile 10 или нещо подобно,защото си мисля че картите който се правят за ГАРМИН са малко по подробни :?: :?:
Направих тест аз имам гармин но и с малак екран и смятам да го сменям и за това се интерсувам от Prestigio GeoVision 450----та за теста зададох кординати на моя гармин и от приятел взех GeoVision 450----пробвах с много забутани улици повечето гармина ги откри а Prestigio не ,,и от там ми е идеята да кача гарминска карта ако може

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Чет 22 яну 2009 22:31

badjo-vw написа:колега да те питам има ли начин на Prestigio GeoVision 450 да се качи допълнително навигация за лаптоп или смартфон :arrow: нещо като Garmin Mobile PC :arrow: Garmin Mobile 10 или нещо подобно,защото си мисля че картите който се правят за ГАРМИН са малко по подробни :?: :?:
Направих тест аз имам гармин но и с малак екран и смятам да го сменям и за това се интерсувам от Prestigio GeoVision 450----та за теста зададох кординати на моя гармин и от приятел взех GeoVision 450----пробвах с много забутани улици повечето гармина ги откри а Prestigio не ,,и от там ми е идеята да кача гарминска карта ако може

Eто - Навигационен софтуер за Prestigio 350/430 (според мен за всяко устройство под WinCE 4.2)

Потребителски аватар
badjo-vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот badjo-vw » Чет 22 яну 2009 22:42

morfei1 написа:
badjo-vw написа:колега да те питам има ли начин на Prestigio GeoVision 450 да се качи допълнително навигация за лаптоп или смартфон :arrow: нещо като Garmin Mobile PC :arrow: Garmin Mobile 10 или нещо подобно,защото си мисля че картите който се правят за ГАРМИН са малко по подробни :?: :?:

Eто - Навигационен софтуер за Prestigio 350/430 (според мен за всяко устройство под WinCE 4.2)

4. Igo 8 е за GeoVision 450 нали,,а Garmin Mobile XT имам в телефона и е със същата карта на гармин и ако стане на GeoVision 450 ще е добре

Потребителски аватар
badjo-vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот badjo-vw » Чет 22 яну 2009 22:45

но за GeoVision 450 май прави проблеми

Потребителски аватар
petyo_k
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот petyo_k » Пон 26 яну 2009 12:14

Здравейте!От всичко,което прочетох в темата,за да имам представа за гпс устройствата не можах да разбера дали се заплаща абонамент някакъв или каквото и да било или си купуваш и само чрез интернет обновяваш версиите.Харесал съм си такова устройство-wayteq n310.Привлече ме най-вече ниската цена и многото екстри.То също е с windows mobile 5.0 core версия igo и touchscreen.Искам да попитам какво мислите за него и дали си заслужава.Искам да попитам също,дали ще може да работи с тези 3д сгради и камерите.Благодаря Ви!

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 26 яну 2009 15:39

petyo_k написа:Здравейте!От всичко,което прочетох в темата,за да имам представа за гпс устройствата не можах да разбера дали се заплаща абонамент някакъв или каквото и да било или си купуваш и само чрез интернет обновяваш версиите.Харесал съм си такова устройство-wayteq n310.Привлече ме най-вече ниската цена и многото екстри.То също е с windows mobile 5.0 core версия igo и touchscreen.Искам да попитам какво мислите за него и дали си заслужава.Искам да попитам също,дали ще може да работи с тези 3д сгради и камерите.Благодаря Ви!

ако искаш може и да си плащаш.
Малко хора го правят обаче.
За ъпдейти си има(примерно-покетбг) там има и камерите и 3д сградите.Както за Иго,така и за останалите софтове.
За устройството,ама май не е от ефтините.
Тук във форума има човек,който продава прекрасни навигации с добър дисплей :wink:

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”