R@do написа:Toва е старата версия на Иго 6
Може да си качиш триизмернат на Иго8
Вече го направих, но не ми харесва как работи. Бавно и бъгаво

Printmaster написа:Ако нещо конкретно те интересува - питай!
R@do написа:За 6цата вече няма поддръжка на картите
Уикенда ходих до Атина с IGO 8.3 с карти 2008.7 и се доверих на 100% на GPS-a и мога да го похваля. Особено по детелините щеше да е трудно без него. Закара ме точно до адреса в Атина, който му зададох.
badjo-vw написа:колега да те питам има ли начин на Prestigio GeoVision 450 да се качи допълнително навигация за лаптоп или смартфоннещо като Garmin Mobile PC
Garmin Mobile 10 или нещо подобно,защото си мисля че картите който се правят за ГАРМИН са малко по подробни
![]()
![]()
Направих тест аз имам гармин но и с малак екран и смятам да го сменям и за това се интерсувам от Prestigio GeoVision 450----та за теста зададох кординати на моя гармин и от приятел взех GeoVision 450----пробвах с много забутани улици повечето гармина ги откри а Prestigio не ,,и от там ми е идеята да кача гарминска карта ако може
morfei1 написа:badjo-vw написа:колега да те питам има ли начин на Prestigio GeoVision 450 да се качи допълнително навигация за лаптоп или смартфоннещо като Garmin Mobile PC
Garmin Mobile 10 или нещо подобно,защото си мисля че картите който се правят за ГАРМИН са малко по подробни
![]()
![]()
Направих тест аз имам гармин но и с малак екран и смятам да го сменям и за това се интерсувам от Prestigio GeoVision 450----та за теста зададох кординати на моя гармин и от приятел взех GeoVision 450----пробвах с много забутани улици повечето гармина ги откри а Prestigio не ,,и от там ми е идеята да кача гарминска карта ако може
Eто - Навигационен софтуер за Prestigio 350/430 (според мен за всяко устройство под WinCE 4.2)
petyo_k написа:Здравейте!От всичко,което прочетох в темата,за да имам представа за гпс устройствата не можах да разбера дали се заплаща абонамент някакъв или каквото и да било или си купуваш и само чрез интернет обновяваш версиите.Харесал съм си такова устройство-wayteq n310.Привлече ме най-вече ниската цена и многото екстри.То също е с windows mobile 5.0 core версия igo и touchscreen.Искам да попитам какво мислите за него и дали си заслужава.Искам да попитам също,дали ще може да работи с тези 3д сгради и камерите.Благодаря Ви!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта