да не пускам нова тема... дайте съветче какво стъпало ще върши работа за говорителчето
 да не пускам нова тема... дайте съветче какво стъпало ще върши работа за говорителчето   

и мислих да си я пускам в нас да ми свири аз имам стъпало Биема мф200.И ок за кутията ако я направя от 18мм талашит а да не е 22мм
 и мислих да си я пускам в нас да ми свири аз имам стъпало Биема мф200.И ок за кутията ако я направя от 18мм талашит а да не е 22мм  просто имам такъв материял
 просто имам такъв материял_NqKoI_ написа:Ми скоро стъпало за колата няма да си взимам поради липса на парии мислих да си я пускам в нас да ми свири аз имам стъпало Биема мф200.И ок за кутията ако я направя от 18мм талашит а да не е 22мм
просто имам такъв материял
rollin написа:_NqKoI_ написа:Ми скоро стъпало за колата няма да си взимам поради липса на парии мислих да си я пускам в нас да ми свири аз имам стъпало Биема мф200.И ок за кутията ако я направя от 18мм талашит а да не е 22мм
просто имам такъв материял
Няма проблеми да е от 18мм....а тоя филтър как ще реже херците знаеш ли? Или го купи ей така понеже ти казаха, че се слагало...?
 и попитах кой по точно филтър да направя от тези който са дадени в книжката...
 и попитах кой по точно филтър да направя от тези който са дадени в книжката...rollin написа:аха явно не съм прочел поста правилно....ами дай да видим какви видове предлагат по книжката и евентуално да те посъветваме нещо.

_NqKoI_ написа:http://www.magnat.de/index.php?id=2947 ами аз това си закупихтия дни ще видим как ще свири

чух го хареса ми как свири и го взех
 чух го хареса ми как свири и го взех  сега остана само за говорителя да си направя каса обаче по книжката която е дадена нещо като размери не ми харесва искам нали пак същите литри но друга форма на кутията от скосените дето са
 сега остана само за говорителя да си направя каса обаче по книжката която е дадена нещо като размери не ми харесва искам нали пак същите литри но друга форма на кутията от скосените дето са  

че нещо немога да се оправя с Bassbox
 че нещо немога да се оправя с Bassbox     

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 58 госта