Приличен евтин CD/MP3 плеър с USB
-
misho_GTI
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
Re: Приличен евтин CD/MP3 плеър с USB
От Нео, Елит и подобия, бягай далече!
Вторите не са чак толкова лоши за парите си.
Обаче от всичките показани плеъри, аз ти препоръчвам Kenwood-а, доста добър звук(за парите си), хубав външен вид и качествена изработка.
Вторите не са чак толкова лоши за парите си.
Обаче от всичките показани плеъри, аз ти препоръчвам Kenwood-а, доста добър звук(за парите си), хубав външен вид и качествена изработка.
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
незнам защо всички плюят ЕЛИТ като марка
имам ЦД елитка без усб без слот за карти памет работи в колата ми над година.Тук искам да спомена че го взех втора ръка!!!!!!! постоянно свири с дискове(мразя да слушам радио)че прескача по дупките прескача ама не бих си го дал за някаф Пайнер.Извинявам се за ОФФа ама не се сдаржах 
имам ЦД елитка без усб без слот за карти памет работи в колата ми над година.Тук искам да спомена че го взех втора ръка!!!!!!! постоянно свири с дискове(мразя да слушам радио)че прескача по дупките прескача ама не бих си го дал за някаф Пайнер.Извинявам се за ОФФа ама не се сдаржах 
-
misho_GTI
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
dinkonikolaev написа:незнам защо всички плюят ЕЛИТ като маркаимам ЦД елитка без усб без слот за карти памет работи в колата ми над година.Тук искам да спомена че го взех втора ръка!!!!!!! постоянно свири с дискове(мразя да слушам радио)че прескача по дупките прескача ама не бих си го дал за някаф Пайнер.Извинявам се за ОФФа ама не се сдаржах
Имал си късмет.

- tasosss3
- Автомобил:
- Двигател:
елит яката работ
а 
а 
Колега аз съм с един SANG за 110лв преди няколко месеца от Технополис и съм много доволен!Чете всички флашки,дискове,а радиото лови и на Мадагаскар!(не че съм ходил,още по-малко с Голфа,ама така е приказката!)Имам си дистанционно...В общи линии съм много доволен.Фабричния звук не е нищо особено,но имам едно усилвателче и през него всичко е перфектно.Самият плеър има Loudness и доста настройки.Играл съм си над 2 часа,докато го разгледам цялото!
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
sa6i4 написа:Самият плеър има Loudness и доста настройки.
Там е работата, че хубавите плеъри свирят добре и без да се бърникат прословутите Лауднеси, Мега, Гига и Хипер бас корекции.
radi_nrj написа:sa6i4 написа:Самият плеър има Loudness и доста настройки.
Там е работата, че хубавите плеъри свирят добре и без да се бърникат прословутите Лауднеси, Мега, Гига и Хипер бас корекции.
Там обаче идва и работата,че хубавите плеъри,които всъщност вече не са чак толкова хубави са с по 100-200лв отгоре.
Темата до колкото чета е за евтинчитав плеър с USB и казвам на човека впечатленията си от моя SANG

- nsshark
- Автомобил:
- Двигател:
Колега аз използвам NEO CCR-9600MP3 USB приблизително от около година.Досега не съм имал проблеми с него и вади приличен звук за тая цена.Предаде ме единствено в големите студове - неискаше да просвири дисковете и USB-то докато не загрее купето, ама на радио си работи всеки път.
- zzzzzzz
- Автомобил: Golf Mk3
- Двигател: ADD
Преди година и половина горе долу си взех Тъндър некъф с USB. Общо взето не съм доволен щото при продължителна работа почва сам да си реже парчетата. И на флашката понякога пак така прави. Така че не си вземай гръмотевици и прочее евтинии (ако не са доказани!!) и събирай пари за качество като мене 
-
Jetta_CAT
- Автомобил:
- Двигател:
Всички плейъри дават грешки и бъгове! Е вярно, едните може би дават повече други по-малко. Според мен важното е покупката да върви с подписана и подпечатана ГАРАНЦИЯ, че ако се появят сериозни проблеми да се вземат мерки.
аз ползвам Pioneer deh 2020, няма USB, но най-евтиния пайнер с USB трябва да е същия (по спомен говоря). Проблем с моя се явява заглъхване, което се оправя с restart, а добро впечатление прави че antishock-а е мн добър.
успех!
аз ползвам Pioneer deh 2020, няма USB, но най-евтиния пайнер с USB трябва да е същия (по спомен говоря). Проблем с моя се явява заглъхване, което се оправя с restart, а добро впечатление прави че antishock-а е мн добър.
успех!
Колега,вземи се в ръце и си избии тези Неота-Меота и тем подобни глупости,отиди и си вземи Кенууда от поста горе и си гледаи работата по живо и здраво.Няма да съжалява6. Елит+Нео= 

- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Alpine+счупен прозорец липсващо ЦД и изпорязани кабели=на много ядове
ОФФ:не се сдържах
- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
dinkonikolaev написа:Alpine+счупен прозорец липсващо ЦД и изпорязани кабели=на много ядове
е по тая логика както моя плейър струва 1200лв+.... значи до сега и колата трябваше да ми вземат заради него....., а аз съм сменил вече 3 коли с него и ми си седи
- peleto861022
- Автомобил:
- Двигател:
здр . колеги ами тои пича го е написал че ше се слуша радио и качеството не е от значение така че да си вземе некво евтинко може да се окаже хубаво ако има късмет аз си взех от един приятел едно нео втора ръка 1 година без проблем свири и дискове и на радио работи все пак за 50 кинта съм го взел ама ми върши работа . на коитоне му харесва да не си взема . все пак всеки има различни предпочитания и слухови изисквания
. тва е от мен на колегата да кажа не му мисли а направо отиваии взими едно нео или там квот си решиш .
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
За това което искаш мисля това е идеалния вариант:
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09043401
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09043401
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”