Дали ще се получи
Дали ще се получи
Значи работата е такава искам да сложа в голф 2 нещо да си слушам музика но не ми се дават 100 и нагоре лева за cd player така, че реших да си купя едно FM-трансмитерче вапроса е че тия джаджи се захранват от запалката на колата а в мойта няма
и се чудех дали напрежението в запалката е сущото като в акомулатора идеята ми е да си взема ток направо от там и да си го варжа да си ми свирка вапроса ми е дали от там е наи логично да взема ток или е лоша идея защото не ми се купува нов акомулатор този го взех преди месец
ако някой има друго предложение ще сам благодарен 
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Re: Дали ще се получи
каквото ида прекарваш каквито и кабели задължително гнездо с бушонче поне 20А масата си я хвашташ от копето +от акомулатора и това трансмитерче не хаби кой знае колко ток.Има запалки по битака за по 5-7 лв ако искаш вземи си такава и си я вгради в таблото като не забравяш за бушона !!!!!!
-
misho_GTI
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
dinkonikolaev написа:каквото ида прекарваш каквито и кабели задължително гнездо с бушонче поне 20А масата си я хвашташ от копето +от акомулатора и това трансмитерче не хаби кой знае колко ток.Има запалки по битака за по 5-7 лв ако искаш вземи си такава и си я вгради в таблото като не забравяш за бушона !!!!!!
Предпазител ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, но тия 20ампера са много, 15ампера си е достатъчен.
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
За трансмитер-15 А
тая чикия какво консумира толкова 2-5 максимум.Ако горят сложи си 10, но с толкова голям предпазител най много да печеш кебапчета на колата.
тая чикия какво консумира толкова 2-5 максимум.Ако горят сложи си 10, но с толкова голям предпазител най много да печеш кебапчета на колата.-
misho_GTI
feikot написа:За трансмитер-15 Атая чикия какво консумира толкова 2-5 максимум.Ако горят сложи си 10, но с толкова голям предпазител най много да печеш кебапчета на колата.
15А е оригинално за запалката, затова казвам толко.
Колко консумира, взимаш един амперметър и мериш.
- feikot
Е да но само си помисли запалката колко количество ток консумира,за да се нагрее, и тая джаджа колко иска.Ако имах подръка щях да го премеря,ама трансмитер даже и не съм докосвал /опазил ме бог/
-
misho_GTI
feikot написа:Е да но само си помисли запалката колко количество ток консумира,за да се нагрее, и тая джаджа колко иска.Ако имах подръка щях да го премеря,ама трансмитер даже и не съм докосвал /опазил ме бог/
Аз само съм слушал.
Тя запалката се ползва и за други неща има мнооого варианти.
Иначе някой коли си имат отделен контакт(като на запалката) на таблото, други в багажника,...
- feikot
Аз имам два в багажника, пауър аутлет,ама мисля че са към 40 А .
- kojuharov
- Автомобил:
- Двигател:
Виж сега това повече 5А предпазител не му трябва, консумацията му е смешна. А за транзмитера - вземи си купи един женски цокъл, демек това дето в него пьхаш въпросната запалка. Тук във Варна ги има по магазините, ако не намериш не обърнах внимание от къде си, Пиши ще ти пратя струва 3 лева. Дърпаш едно плусче от кумолатора и едно минусче от корпуся скриваш всичките лайна в жабката само запомни всичко трябва да се третира сериозно здрави спойки и връзки. Виждал съм как се подпалва кола от една лампичка. Ако не си сигурен пиши ми аз вече съм го правил ще ти помогна с подробно обяснение.
- feikot
kojuharov написа:Виж сега това повече 5А предпазител не му трябва, консумацията му е смешна. А за транзмитера - вземи си купи един женски цокъл, демек това дето в него пьхаш въпросната запалка. Тук във Варна ги има по магазините, ако не намериш не обърнах внимание от къде си, Пиши ще ти пратя струва 3 лева. Дърпаш едно плусче от кумолатора и едно минусче от корпуся скриваш всичките лайна в жабката само запомни всичко трябва да се третира сериозно здрави спойки и връзки. Виждал съм как се подпалва кола от една лампичка. Ако не си сигурен пиши ми аз вече съм го правил ще ти помогна с подробно обяснение.
feikot написа:За трансмитер-15 Атая чикия какво консумира толкова 2-5 максимум.Ако горят сложи си 10, но с толкова голям предпазител най много да печеш кебапчета на колата.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”