Проблема идва от това, че имам дълбоки съмнения за качеството на приеманите станции от такъв плейър вътре в колата и искам да го свържа към извода за външната антена на колата, ама нямам идея как да стане. Моля дайте някаква идея
Свързване на антена на портативен МР3 плейър
- dmitko
- Автомобил: Tiguan II 4Motion
- Двигател: CZEA 2016
Свързване на антена на портативен МР3 плейър
Имам едно питане относно антената на портативния МР3 плейър, който мисля да ползвам в колата /през усилвател/. Доколкото знам FM радиото на такива плейъри, уокмени и др. подобни ползват за антена слушалките. Въпроса ми е кой от кабелите на слушалките се ползва за тази цел - оплетката /масата/ ли?
Проблема идва от това, че имам дълбоки съмнения за качеството на приеманите станции от такъв плейър вътре в колата и искам да го свържа към извода за външната антена на колата, ама нямам идея как да стане. Моля дайте някаква идея
- dmitko
- Автомобил: Tiguan II 4Motion
- Двигател: CZEA 2016
E да, явно ще вържа масата на мп3-то към кабела на антената, ама какво да правя с масата на самата антена /оплетката на коаксиалния кабел/ ? - към масата на колата ли да я вържа или тя заводски е хваната там някъде по дължината, щото ако просто си виси това означава, че антенния кабел не е екраниран и полза - никаква.
Иначе извън колата тези плейърчета добре ловят радио.
Накрая ще докладвам какво се е получило само да минат тези студове, че нищо не ми се пипва
Иначе извън колата тези плейърчета добре ловят радио.
Накрая ще докладвам какво се е получило само да минат тези студове, че нищо не ми се пипва
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”