P.S. Пробвах с директен - , но не се оправи
Помощ!! шум при запален двигател
- RaZU
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Помощ!! шум при запален двигател
Значи имам един усилвател с bass каса и едно CD Pioneer 4800MP. Усилвателя е включен + от акомулатора с 6 квадрата кабел и - към купето близо до усилвателя с 5 квадрата. Когато преди време бях с компютърно CD нямах никакви проблеми, но когато взех Pioneer-a и го включих когато запаля колата се чува едно жужени което се променя според оборотите. От какво може да е? И как мога да го оправя?
и шума е само на колоните от усилвателя
- RaZU
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами това може ли да се получи от окъсяване на изходире на CD-то
защото аз имамх прекаран кабел от предищния собственик и го включих без да проверя и се оказа после, че кабела е прешипан на едно място и даваше на късо може ли да съм повредил изхода на CD-то???? И може ли да го оправя сам или да го давам за ремонт??
защото аз имамх прекаран кабел от предищния собственик и го включих без да проверя и се оказа после, че кабела е прешипан на едно място и даваше на късо може ли да съм повредил изхода на CD-то???? И може ли да го оправя сам или да го давам за ремонт??
- RaZU
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
днес пробвах да видя и другия изход и той свири ( но малко по-слабо защото е със смотан кабел ), а иначе CD-то е почти ново на не повече от седмица, да го дам ли за ремонт(гаранционен е).
Не може ли да е от друго?? Дайте идеи от какво може да е да го оправя и чак тогава да търся да го давам за ремонт.
Не може ли да е от друго?? Дайте идеи от какво може да е да го оправя и чак тогава да търся да го давам за ремонт.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 18:11, променено общо 1 път.
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Ми карай подред.
Като за начало проверяваш всички чинчове. Следтова си проверяваш всички връзки към +12 и маса. Ако касетофона не е с директна маса можеш да опънеш един кабел за проба от акумулатора да видиш какво е положението. Провери връзките на усилвателя ( при него и при акумулатора ). Ако усилвателят ти по-мощничък 6квадрата може са му малко.
Пусни едно кабелче за изравняване на масите на касетофона и усилвателя.
Като за начало проверяваш всички чинчове. Следтова си проверяваш всички връзки към +12 и маса. Ако касетофона не е с директна маса можеш да опънеш един кабел за проба от акумулатора да видиш какво е положението. Провери връзките на усилвателя ( при него и при акумулатора ). Ако усилвателят ти по-мощничък 6квадрата може са му малко.
Пусни едно кабелче за изравняване на масите на касетофона и усилвателя.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”