Антена
- krasi_recer
- Автомобил:
- Двигател:
Антена
Каква антена да сложа на Голф3 и къде? Аз съм с една от онези лепящите на предния джам над огледалото и напечелия слънцето се отлепя и пада пък много се дразня да ми виси
Пък не ми се дупче тавана, по принцип не обичавм отвън да имам антена, предпочитам вътре да е. Та какво антена бихте ми препоръчали? Или пък тази как да я направя да не пада с кво ли не я лепя. 

- Efri
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Антена
krasi_recer написа:... Аз съм с една от онези лепящите на предния джам над огледалото и напечелия слънцето се отлепя и пада пък много се дразня да ми виси .... как да я направя да не пада с кво ли не я лепя.
От двойно залепващите лепенки си сложи - черните, има ги на лента.
Аз съм с такава антена.
Преди да я сложа изчистих стъклото със спирт и за сега 1 год. не е мръднала.
Явно си замърсил лепенката и затуй ти се отлепя!
Сложи нова черна лепенка.
п.п. нестава с каникулит или друго лепило - пробвал съм вече за 3тия ми стоп.
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
ми пич нямам в момента фотоапарат, но нали си виждал на разни коли една антена отзад на покрива, наклонена на 45 градуса назад, дълга примерно 40см?
ми нещо такова е, както ти казах не особенно луксозна но върши работа, има си кабелче ала-бала.
който първи дойде до ул. Родопски Извор в софия с една загорка в ръка я получава подарък.
п.с. кабела е около 2 метра и половина - проверете дали ще е достатъчен да стигне до кастофона
ми нещо такова е, както ти казах не особенно луксозна но върши работа, има си кабелче ала-бала.
който първи дойде до ул. Родопски Извор в софия с една загорка в ръка я получава подарък.
п.с. кабела е около 2 метра и половина - проверете дали ще е достатъчен да стигне до кастофона
-
martins
- Автомобил: Vw Vento
- Двигател: 1.8 ABS 1992
Провери си на задното стъкло, при мен последните три ленти са антана. Можеш да разбереш дали е така по тва че те са независими от другите. При мен също няма изкарана външна антена и онзи ден си разколачих колата и открих че имам прекарани до отзад кабели - антенен и за оперативна верига - за атенен усилвател. Провери може да имаш.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”