вътре се чува доста добре,но отвън само дрънчи
 вътре се чува доста добре,но отвън само дрънчи   Въпросами е как мога да подобря акустиката на колата.Знам че седаните вадят по-трудно звук от другите модели,но ако някой се е зблъсквал с този проблем нека пише.Мисляси за рефлекторни тръби на кората и за някаква изолираща вата в багажника.Знам че големите фирми предлагат такава вата,но е скъпа а финансите са ограничени
 Въпросами е как мога да подобря акустиката на колата.Знам че седаните вадят по-трудно звук от другите модели,но ако някой се е зблъсквал с този проблем нека пише.Мисляси за рефлекторни тръби на кората и за някаква изолираща вата в багажника.Знам че големите фирми предлагат такава вата,но е скъпа а финансите са ограничени  Ако всчко това ще помогне за звука вътре и вън,и знае заместитил на такава вата нека пише.
 Ако всчко това ще помогне за звука вътре и вън,и знае заместитил на такава вата нека пише.Предварително благодаря!

Пък в купето се чува добре ама ти искаш да се чува навън ли??? Нещо не те разбирам.
 Пък в купето се чува добре ама ти искаш да се чува навън ли??? Нещо не те разбирам.

Успех и поздрави
 Успех и поздрави Мерси предварително
  Мерси предварително