Navi Bulgaria 7" информация?!?
- 
				tarikat89
- Автомобил:
- Двигател:
Navi Bulgaria 7" информация?!?
Как са като качество въпросните навигационни системи на Navi Bulgaria
конкретно става въпрос за този модел
http://carshop.bg/GPS-navigaciia-Navi-Bulgaria-7
И наи вече нещото което ме интересува е възможно ли е да се върже към СД Player ?!?
Ако има записан филм на СД карата може ли да го чете,да се гледа?!?
"USB интерфейс за връзка с компютър" -тази опция ако се върже към carpc може ли да се ползва като монитор?!?

конкретно става въпрос за този модел
http://carshop.bg/GPS-navigaciia-Navi-Bulgaria-7
И наи вече нещото което ме интересува е възможно ли е да се върже към СД Player ?!?
Ако има записан филм на СД карата може ли да го чете,да се гледа?!?
"USB интерфейс за връзка с компютър" -тази опция ако се върже към carpc може ли да се ползва като монитор?!?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Navi Bulgaria 7" информация?!?
хаахахх  ,баси смешната навигация за безумно много пари
 ,баси смешната навигация за безумно много пари 

- 
				tarikat89
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:хаахахх,баси смешната навигация за безумно много пари
препоръчай тогава по евтина 7" и да може това което ми трябва
- 
				tarikat89
- Автомобил:
- Двигател:
никои ли няма да изкаже някакво мнение?!? 

- 
				vasrad
- Автомобил:
- Двигател:
Наистина парите са много!
-1:Да се свърже към CD може по два начина на изхода на слушалките да се сложи кабел ,който от другата страна има чинчове и те се свържат с чинчовете на входа на CD-то,или чрез FM трансмитера./но качеството няма да е добро/
-2:Да можеш да гледаш филми,музика и снимки има:MP3 плеър, Видео плеър, Флаш плеър
-3:"USB интерфейс за връзка с компютър"-това го ползваш за пренос на данни и зареждане.
За да го ползваш като монитор трябва да имаш TV Out на компютъра и да го подадеш на TV Input на навигацията,ама качеството ще е кофти.
Така,че ако имаш кар пц,по-добре си купи монитор за по-малко пари и ще си имаш навигация,ще гледаш филми и т.н.
Ако искаш ми пиши на лични имам цяло кар пц за тези пари.

-1:Да се свърже към CD може по два начина на изхода на слушалките да се сложи кабел ,който от другата страна има чинчове и те се свържат с чинчовете на входа на CD-то,или чрез FM трансмитера./но качеството няма да е добро/
-2:Да можеш да гледаш филми,музика и снимки има:MP3 плеър, Видео плеър, Флаш плеър
-3:"USB интерфейс за връзка с компютър"-това го ползваш за пренос на данни и зареждане.
За да го ползваш като монитор трябва да имаш TV Out на компютъра и да го подадеш на TV Input на навигацията,ама качеството ще е кофти.
Така,че ако имаш кар пц,по-добре си купи монитор за по-малко пари и ще си имаш навигация,ще гледаш филми и т.н.
Ако искаш ми пиши на лични имам цяло кар пц за тези пари.
- 
				pavel_andreev
- Автомобил:
- Двигател:
Приятелю, не слушай тези които се подиграват. Устройството е много добро - особено за тези пари. Ако си вземеш нещо подобно на Net-book или таблет ще се окичиш с кабели, седящия до напредната седалка ще държи в ръцете си компютри, кабели и кутийчета, а картата която ше намериш за България ще много много по лоша (непотдробна). Твоа което виждам от снимката показва, че устройството е заредено със софтуер (а може би и цялостно произведено) в България. Имам приятели със същите устройства но с по-малки екрани 5", които са много доволни, от картата, обновяването и поддръжката от Българския разработчик. Това устройство и картата са в пъти евтини от "реномирани" устройства като например Garmin. Имам 800 левов Гармин който е с 4.3" (а не 7") който не може да покаже почти никакви POI  въпреки, че са вътре, на който за да превключиш между 2Д  и 3Д трябва да минеш през 20 менюта.

- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Ако не ти се занимава да качваш карти и да си играеш да качваш други софтове става. Иначе може да намериш доста по-евтини, и след малко ровене в нета и инсталиране ще имаш може би и по-подробна карта за по-малко пари, но всеки сам си решава.
Относно колегата отгоре с многото кабели за покети и т.н. кабела е само един и не пречи въобще, а и с навигацията този кабел пак ще го ползваш през повечето време
  А на какво ще ги завирате тези 7 инчови навигации-на камьон ли. Ако е на кола то това ще ти заеме половината стъкло.
 А на какво ще ги завирате тези 7 инчови навигации-на камьон ли. Ако е на кола то това ще ти заеме половината стъкло. 

Относно колегата отгоре с многото кабели за покети и т.н. кабела е само един и не пречи въобще, а и с навигацията този кабел пак ще го ползваш през повечето време

- 
				tarikat89
- Автомобил:
- Двигател:
няма да е на стъклото..ще се вгради като телевизорче..

- baibradar
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега ето ти едно много по евтино решение но е 6 инча.
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.37914
Ако пък държиш да е 7 инча ето и такова пак на много по тънка цена.
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.50896

- 
				tarikat89
- Автомобил:
- Двигател:
да но на това нито гаранция мога да полазвам нито има БГ иначе и аз съм го мислил варианта за стока с поръчка от някои сайт..

- baibradar
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Досега съм купил над 10 подобни тамагочита от този сайт. Досега не е имало проблем с нито едно. На моето след година и половина работа му се наду като балон батерията но е смених и няма ядове. По принцип липсата българския не трябва да те притеснява особенно. Важното е да има руски т.е да е кирилизирано. Интерфейса на програмите за навигация и гласовите напътствия се качват отделно и можеш да си сложиш каквито ти е кеф. Хардуера на тази които продават тук в БГ е абсолютно същия но ги продават на поне двойни цени.

- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
baibradar написа:Колега ето ти едно много по евтино решение но е 6 инча.
и аз имам такова чудо на техниката и не съм очарован да ти кажа колега лично мнение
- baibradar
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сподели от какво не си доволен проблема може да не е в устройството.

- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
baibradar написа:Сподели от какво не си доволен проблема може да не е в устройството.
като цяло не ми допада интерфейса,вярно е подробно описание на адресите но графиката нещо не е измислена както трябва поне на мен не ми харесва.Това е мое мнение
- baibradar
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако имаш в предвид интерфейса и графиката на програмата за навигация то устройството няма нищо общо с това. Можеш да си избереш и сложиш програма за навигация която ти допада.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”