Важното е да има функция за произволно избиране на песен

Като сложа диска да не почва всеки път от първата песен а да си избира само коя да пусне.

andro_ написа:Колега, определи някакъв бюджет за CD-то, за да можем да ти дадем адекватен съвет.
Също така опиши каква ти е системата - имаш ли усилватели или всички говорители се захранват от вградения усилвател в източника? Искаш ли да чете MP3, други формати някакви? USB искаш ли да има? Мисля, че когато отговориш на тези въпроси колегите ще ти подскажат подходящи модели. Поздрави!
 аз си пoлзвам mp3 Playera през AUX.
  аз си пoлзвам mp3 Playera през AUX. Ако е така тогава може и моито цд да я има.
 Ако е така тогава може и моито цд да я има.
andro_ написа:Ето ти ръководството, колега, в .pdf формат, на български език. Информацията, която търсиш ( за shuffle play) е на стр.8.
ftp://ftp.vaio-link.com/pub/manuals/con ... 222_BG.pdf

achodemo написа:http://www.dekom.bg/?page=product_details&structure=Products&instanceID=9351&FCID=FC0e4a84e3cbcbbf2909790944b0867c12
За тези пари е отличен избор , не прави грешката да си вземеш Сони

Kun4a написа:Ако не се лъжа тази функция за произволно пускане на песен се казва Shuffle и май повечето ЦД-та си я имат
ivo_555 написа:Kun4a написа:Ако не се лъжа тази функция за произволно пускане на песен се казва Shuffle и май повечето ЦД-та си я имат
Не винаги, при някой марки е RDM ON/OFF, от RANDOM ако не се лъжа идва!

ahhi написа:Какво лошо в Xploda

pepi_berk написа:andro_ написа:Колега, определи някакъв бюджет за CD-то, за да можем да ти дадем адекватен съвет.
Също така опиши каква ти е системата - имаш ли усилватели или всички говорители се захранват от вградения усилвател в източника? Искаш ли да чете MP3, други формати някакви? USB искаш ли да има? Мисля, че когато отговориш на тези въпроси колегите ще ти подскажат подходящи модели. Поздрави!
Ем бюджета ми е 200лв. Не знам дали за тези пари се намира CD с тази функция. Нямам усилвател ползвам фабричните говорители на Golf 3. Форматите не са ми проблем но ако чете мп3 е повече от достатъчно.
USB с него и без него все ми е едноаз си пoлзвам mp3 Playera през AUX.
Сега гледам вие казвате че почти всички cd-та я имат тази опцияАко е така тогава може и моито цд да я има.
Проблема е че не му пазя книжката с инструкциите а в менюто не съм я срещал.
Модела е някои от тези 4-те:
cdx-gt220
cdx-gt225c
cdx-gt222
cdx-gt121
Ако някои има такова цд и пази книжката би ли проверил дали има функцията.
Благодаря предварително

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта