Passat 2006-7 CD имали аукс исход или не
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Passat 2006-7 CD имали аукс исход или не
Имали аукс изход или няма !
Питам защото прител разбрал ,че има аукс ма мерцедес ц220 амг
съвсем на скоро махнал цд и го вързал към мп3 ка и така !
А дали Б6 завоцкото СД го има !
Питам защото прител разбрал ,че има аукс ма мерцедес ц220 амг
съвсем на скоро махнал цд и го вързал към мп3 ка и така !
А дали Б6 завоцкото СД го има !
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Re: Passat 2006-7 CD имали аукс исход или не
Има. Единия варянт е оригинален адаптор: 1K0051444 - струва около 200 лева. Другия варянт е да кажеш с какво CD си и дали имаш чейнджър в жабката примерно.
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Използвах картинка от нета сд ми такова !

А мисълта ми е ако има аукс можели
с такова кабелче за аукс и усб да чете директно през усб !

А мисълта ми е ако има аукс можели
с такова кабелче за аукс и усб да чете директно през усб !

Това кабелче на снимката завършва с "мъжкото" на USB-то, а на тебе ти трябва другата част, но такъв кабел май няма.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Приятелю, трябва да ни кажеш ВХОД ли ти трябва (т.е. искаш да слушаш външно устройство или музика записана на "флашка") или ИЗХОД - т.е. ще включваш например външен усилвател (ти това си написал - "аукс изход") ?
Ако ти трябва "Изход" - устройствата на VW нямат отделен изход. Ако трябва да включим усилвател (има оригинални за VW Audio и DynaSound) устройствата се превключват с програматор (VAG Com или сервизният) на изходите за говорители да не се извежда сигнал за говорителите а такъв за предусилвател (т.е. превключва се от "високо" ниво към "ниско ниво").
Аз подозирам обаче, че е необходим "Вход" - т.е. "Aux вход". VW устройствата (включително това от снимката - RCD310) имат възможност за "фабричен аналогов" такъв вход. Ако е монтиран, той се намира под формата на мини Chinch във кутията за вещи в централния подлакътник. Той може да се разрешава или забранява, чрез програматора за който говорихме по-горе. Ако няма такъв следва да обърнеш към някой от многото фирми продаващи и монтиращи аксесоари (и не само) за VW. Въпрос е на едно кабелче, което се включва в задния край на устройството. Ако ти е необходимо обаче нещо към което да включиш USB памет и да просвирваш MP3 - тогава е необходимо "по-сложно" устройство, което се маскира като допълнителния CD changer (който VW смонтира в жабката) а в същност представлява USB четец и преобразувател на формати за VW. И в този случай трябва да се ходи при горецитираните фирми но цената ще е над 100 лв.
Ако ти трябва "Изход" - устройствата на VW нямат отделен изход. Ако трябва да включим усилвател (има оригинални за VW Audio и DynaSound) устройствата се превключват с програматор (VAG Com или сервизният) на изходите за говорители да не се извежда сигнал за говорителите а такъв за предусилвател (т.е. превключва се от "високо" ниво към "ниско ниво").
Аз подозирам обаче, че е необходим "Вход" - т.е. "Aux вход". VW устройствата (включително това от снимката - RCD310) имат възможност за "фабричен аналогов" такъв вход. Ако е монтиран, той се намира под формата на мини Chinch във кутията за вещи в централния подлакътник. Той може да се разрешава или забранява, чрез програматора за който говорихме по-горе. Ако няма такъв следва да обърнеш към някой от многото фирми продаващи и монтиращи аксесоари (и не само) за VW. Въпрос е на едно кабелче, което се включва в задния край на устройството. Ако ти е необходимо обаче нещо към което да включиш USB памет и да просвирваш MP3 - тогава е необходимо "по-сложно" устройство, което се маскира като допълнителния CD changer (който VW смонтира в жабката) а в същност представлява USB четец и преобразувател на формати за VW. И в този случай трябва да се ходи при горецитираните фирми но цената ще е над 100 лв.
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Има такъв кабел на 100 % и стува нищожна сума
а за жеско мога да си купу накрайник с две женски и съм готов
но мисля ,че нпяма да чете флашка !
И за това питам кратко имали сд аукс или не ако има направо
връзвам мп3 плеяр и съм 6 !
а за жеско мога да си купу накрайник с две женски и съм готов
но мисля ,че нпяма да чете флашка !
И за това питам кратко имали сд аукс или не ако има направо
връзвам мп3 плеяр и съм 6 !
Ако те разбирам правилно искаш да пуснеш флашката през Aux-a с помоща на този кабел?
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Kun4a написа:Ако те разбирам правилно искаш да пуснеш флашката през Aux-a с помоща на този кабел?
Да попринцип да но като се замислох няма да тръгне флашката а един мп3

Би тръгнал на аукса защото вече го видях на мердедес !
Така да ... ама си вземи mp3 с повече памет, че иначе малко се обезсмисля упражнението 

- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Та това го знам аз само съм го посочил като ...
Интересува ме имали аукс СД НА ПАССАТ 6 ПОСОЧЕНО Е НА СНИМКА !
Интересува ме имали аукс СД НА ПАССАТ 6 ПОСОЧЕНО Е НА СНИМКА !
-
- Автомобил:
- Двигател:
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Да изтупам темата , значе днеска ходих във Фолсваген
ги питах за аукс букса дадоха ми някаква цена от сорта на 30 лева !
Обаче имат и кабел Усб който не знам за какво е те преполагам ,че е за флашка имали такова чудо !
ги питах за аукс букса дадоха ми някаква цена от сорта на 30 лева !
Обаче имат и кабел Усб който не знам за какво е те преполагам ,че е за флашка имали такова чудо !
С USB вход или изход, защото ако искаш да използваш флашка ти трябва вход, а аз такъв кабел не съм виждал. Друг е въпроса, че и да има такова чудо и ти сложиш флашка, този кабел ще е просто преход между нея и AUX-а. Имай предвид, че няма да свирне по този начин.
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Kun4a написа:С USB вход или изход, защото ако искаш да използваш флашка ти трябва вход, а аз такъв кабел не съм виждал. Друг е въпроса, че и да има такова чудо и ти сложиш флашка, този кабел ще е просто преход между нея и AUX-а. Имай предвид, че няма да свирне по този начин.
Ако не се лъжа е нещо такова !http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=en&u=http://www.autodvdgps.com/vw-passat-jetta-mdi-usb-audio-adapter-cable-p-1326.html&ei=Ro1zT7O5PMqv8AOf9cFT&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&sqi=2&ved=0CCEQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.autodvdgps.com/vw-passat-jetta-mdi-usb-audio-adapter-cable-p-1326.html%26hl%3Dbg%26biw%3D1366%26bih%3D566%26prmd%3Dimvns
НЕ нормално усб (ЖЕНСКИ) жак !

Този в дясно на снимкта !
Аз както те разбрах искаш нещо такова в двата края ... ама ако е така няма кой да чете флашката.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”