Ужасно високочестотно пищене :( Решено :)
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Ужасно високочестотно пищене :( Решено :)
Колеги помагайте от днеска започна едно ужасно високочестотно пищене в говорителите.Пищтенето е според оборотите на мотора и съответно се увеличава с тях,чува се леко когато не е усилено.Другото което забелязах е че се чува по силно когато пусна повече консуматори(фарове,парно и др.)Музиката ми е Пайнер (СD+стъпало)и сякаш се чува само от говорителите които захранва стъпалото
Някои ако е имал същия или подобен проблем ще съм му много благодарен да ми каже на къде да се насоча,към музиката или нещо свързано с генератора ли нз 
Последна промяна от rusiq_24 на Нед 26 ное 2006 18:03, променено общо 1 път.
- MamaMy
- Автомобил: Galaxy
- Двигател: AUY 2003г
Може някъде масата по плеара да се ебава. Извади го на кабели и с отделен кабел вързан на маса започни да подаваш към външната част на камбанките за стъпалото. Другия вариант е самото стъпало да прави магарии. Ако е първия вариант може да се отвори плеара и да се видят спойките на изходите към масата. Там е слабо място. При втория вариант ще ти трябва сервиз.
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги хванах проблема и съм много щастлив понеже бая приятелчета ми бяха вкарали параноя че стъпалото ми се е прецакало а е 360лв.Оказа се че проблема е в кабелите и по точно в чинчовете от към CDто,просто единият се беше извадил леко и е опирал само на вътрешната страна на буксата.Вкарах я докрай ама забелязах че се вади много алякчийската и позатегнах малко пластинките и заспа 

- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rusiq_24 написа:Колеги хванах проблема и съм много щастлив понеже бая приятелчета ми бяха вкарали параноя че стъпалото ми се е прецакало а е 360лв.Оказа се че проблема е в кабелите и по точно в чинчовете от към CDто,просто единият се беше извадил леко и е опирал само на вътрешната страна на буксата.Вкарах я докрай ама забелязах че се вади много алякчийската и позатегнах малко пластинките и заспа
и ся ко надуваш ли се :хахахаа
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”