п.п тва ми е 1во мнение в този хубав форум, досега само четях
Мнение за фокал говорители
- danson
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мнение за фокал говорители
Значи искам да си сложа на полото 2 елипса без усилвател, ЦД-то ми е PIONEER DEH-P6800MP , отпред на вратите и горе на таблото са ми оригиналните колони, и честно казано съм доволен от звука, но сякаш още малко бас ми трябва, та затова мисля в АВИТЕЛ да ми сложат кора за да стане както трябва, и ги питах за колони без усилвател (2 за кората само) и те ми казаха че най-добре на фокал (170лв 2те) , щот без усилвател били мн добри . Понеже не съм мн навътре и нямам опит , ако може да споделите мнение
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Добре дошъл!
Ммм, не си струва. В момента има едно моделче елипси на Кенууд /ок. 100 лв./, китайски, естествено, но свирят ниски очудващо добре. Ще ти дадат точно това, което търсиш, ако се интересуваш, ще попитам за точното означение на модела. Не, че това което ти препоръчват не е по-добро, просто няма да чуеш разликата, за която ще додадеш 60-70 лв...
- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
kokovanev написа:Добре дошъл!Ммм, не си струва. В момента има едно моделче елипси на Кенууд /ок. 100 лв./, китайски, естествено, но свирят ниски очудващо добре. Ще ти дадат точно това, което търсиш, ако се интересуваш, ще попитам за точното означение на модела. Не, че това което ти препоръчват не е по-добро, просто няма да чуеш разликата, за която ще додадеш 60-70 лв...
Това в Авител ли колега?!
Днес се отбих, че ми стана интересно, а аз вече няколко месеца се чудя между Херц и Хеликс (Авител/Тояга) и видях някакви кенвууди четерилентови за 97лв май бяха, казаха, че имало и същите трилентови за осемдесет и няколко. Но не можаха да ми обяснят дали добре свирят. Иначе им дават ниските от 25khz доакто на херца са от 45. Модела беше кенвууд KFC 6945 мисля. Дали са същите? Ти къде си ги виждал и чувал? Бях в авител под блока на локалното на Цар Борис III. Вече колебанията са ми между трите говоритела
HELIX BLUE, HERTS, KENWOOD.
Поздрави!
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Не мисля 4е ще останеш недоволенdanson написа:Vextor написа:Много правилно са ти казали бате ,направо ги взимаи фокалите.
М-у другото хората в авител си знаят работата -довери им се !
Ми така и направих, реших да им се доверя и довечера ще си взема полото да видим какво са направили хората и ще се похваля тука
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”