Прокарване на кабели
-
kirilov.g.p
- Автомобил:
- Двигател:
Прокарване на кабели
Колеги закъсал съм го с прокарването на кабелите на усилвателя
.От къде да прокарам токовия кабел и кабела от сд-то.Колата е Golf mk3.Ще ви бъда много благодарен 
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Прокарване на кабели
Ами от където минават и всички останали кабели - през прага, под пластмасовите лайсни вътре в купето. Има си и специални държачи за кабелите.
Стандартно, снопа с кабелите минава през левия (шофьорския) праг.
Ако кабелите, които ще пускаш, са твърде дебели и се притесниш, че няма да има място, можеш да пробваш и през десния праг.
Пластмасите се свалят като натиснеш силно надолу и с пръсти подхванеш долния им край и ги открехнеш.
Само... не съм убеден, че в този кучи студ това е безопасно за древните пластмасарии
Стандартно, снопа с кабелите минава през левия (шофьорския) праг.
Ако кабелите, които ще пускаш, са твърде дебели и се притесниш, че няма да има място, можеш да пробваш и през десния праг.
Пластмасите се свалят като натиснеш силно надолу и с пръсти подхванеш долния им край и ги открехнеш.
Само... не съм убеден, че в този кучи студ това е безопасно за древните пластмасарии

-
kirilov.g.p
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси много колега :-) А да питам кабела от акумулатора от къде да мине за да стигне до купето (под прага) :-D. Мерси предварително :-)
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
През маншона, където минават и другите кабели към двигателния отсек, под (зад) бушонното табло.
най-лесно се издърпва кабела, като първо се прекара бронята на жило от велосипедна спирачка
най-лесно се издърпва кабела, като първо се прекара бронята на жило от велосипедна спирачка
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
При голф 3 дупки да искаш.
Сещам се за поне 3 тапи оставени за тая цел.Намират се зад бушоните на ламарината която отделя двигателния кош от купето.
Няма начин да не ги видиш.Само да не забравиш да сложиш бушон на плюсовия кабел веднага след акумулатора,да не стане фламбе
Сещам се за поне 3 тапи оставени за тая цел.Намират се зад бушоните на ламарината която отделя двигателния кош от купето.
Няма начин да не ги видиш.Само да не забравиш да сложиш бушон на плюсовия кабел веднага след акумулатора,да не стане фламбе
-
kirilov.g.p
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги мерси страшно съм ви благодарен ! 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”