мерси предварително
Защо Голф 3 няма място за задни говорители(кората на багажни
- stypkata
- Автомобил: Golf 3AEK+BMW318i + Jumper 2013
- Двигател: AEK
Защо Голф 3 няма място за задни говорители(кората на багажни
Искам да сложа някакви тонколони ,примерно 2 елипси на кората ,но защо по дяволите няма място за тях ? Трябва ли да режа кората на багажника заради някакви си говорители и да трябва да вдигам 2 магнита в повече при всяко отваряне на багажника
Място за говорители стандартно има само на задните врати и на таблото...където могат да се сложат само някакви среди..моля без мненя за разни бас каси.туби и т.н. багажника и без това е малък
мерси предварително
мерси предварително
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
17 см говорители са стандарт за повечето производители на леки автомобили и смятам,че за стандартен автомобил 4 17см говорители+пищялките в таблото са напълно достатъчни.
В двете черни пластмаси отзад зад задната седалка има подготовка за слагане на някакви малки елипси - по-малки от 4х6,но аз не бих се занимавал.
И сега отговорът на въпроса: Защо голфчето няма стандартно говорители на задната кора е:БЕЗОПАСНОСТ при ПТП.
В двете черни пластмаси отзад зад задната седалка има подготовка за слагане на някакви малки елипси - по-малки от 4х6,но аз не бих се занимавал.
И сега отговорът на въпроса: Защо голфчето няма стандартно говорители на задната кора е:БЕЗОПАСНОСТ при ПТП.
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- stefi_pavlov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и бас каса си сложих и кората си срязах даже и усилвател сложих в багажника + газова бутилка. за кво да я пазя кората за експонат ли, пак в същото време да правя от ПДЧ която може и да дранка после. място няма верно е това,ама който иска багажник да си купи голема кола.аз так или иначе не го ползвам особено. така че аз съм за да се реже кората
stypkata написа:Абе колеги,на мен също не ми пречи особено да резна кората,но проблема е там,че колата се кара предимно от едно момиче,което едвам отваря капака на багажника без говорители ,а какво остава като го добавим 2 магнита .......Простооо трудна задача ,но все трябва да има някакъв компромисен вариант ...
Усилията на въпросното момиче са насочени към амортисьорите на вратата,това дали има елипси или не,разлика при отварянето няма да има - пробвай със и без кора да видиш дали има разлика и сам ще се убедиш
- stypkata
- Автомобил: Golf 3AEK+BMW318i + Jumper 2013
- Двигател: AEK
Ама нали кората е закачена с едни въженца на багажника ! Тя сама по себе си не тежи нищо,но като и лепнеш 2 магнита едва ли няма да се усещат .За това говоря.Както и да е,май не може да има отговор на въпроса ми,ще гледам да взема по-качествени говорители за четирите врати и това ще е..Мерси много на всички
- Kalinn
- Автомобил: Golf IV TDI GTI - 2002
- Двигател: ARL
stypkata написа:Ама нали кората е закачена с едни въженца на багажника ! Тя сама по себе си не тежи нищо,но като и лепнеш 2 магнита едва ли няма да се усещат .За това говоря.Както и да е,май не може да има отговор на въпроса ми,ще гледам да взема по-качествени говорители за четирите врати и това ще е..Мерси много на всички
Аз си купих нови амортисьори за багажника и направо се изтрелва.
Утре ще резна кората да си сложа елипсите.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”