Искам да ви попитам дали е нормално амп-а да си грее ? Смисал аз знам че тои грее ма моят апм греее стабилно >>> това нормално ли е ? И ако е нармално ок
За усилвареля ? ? ?
-
martinsa
- Автомобил:
- Двигател:
За усилвареля ? ? ?
Здравеите приятели !
Искам да ви попитам дали е нормално амп-а да си грее ? Смисал аз знам че тои грее ма моят апм греее стабилно >>> това нормално ли е ? И ако е нармално ок
! Но ако не е кажете от какфо е и как да го отстраня
?
martinsa написа:Значи няма опастност да изгори?
Аз е тфа ми е питането да не изгори не искам да му стане нешто!
ако има термо защита не би трябвало да се притесняваш. ако имаш познат със същия амп може да ги сравните. все пак внимавай и виж дали правилно си го вързал. идва лято и времето е доста по топло, обърни внимание на това.
Ventoman написа:Провери да не си го пуснал под товар (примерно 2 ома ) а той да не подържа . Тоест да си пуснал две колони свързани упоредно към него . И в крайна сметка , като допреш калай (тинол) към него и ако не го топи , няма страшно
Шот токувиж ти се запалил багажника и ти се наложи да си купиш нова кола...наскоро гледах в мобилето едно добро венто за 8500 лв

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”