Здравейте, колеги! Наскоро си купих Ауди А3 и едно от нещата, които искам да сменя е плеъра. Та, първо бос съм по темата и затова пиша тук, за да получа мнение за плеър до 170-180 лв. като в багажника имам това чудо kenwood cd auto changer. Питането ми е може ли да се направи така, че да чете флашки това същото чудо след като съм си купил някакъв плеър вече. Адски непонятна ми е темата така, че ще се радвам на запознатите да помагат. Благодаря на отзовалите се!
Търси нещо с блутуут. По-практично е, според мен. Може да си пускаш примерно онлайн-радио, докато си пътуваш - по нашите радиа е пълна скръб, откъм музикално съдържание. Имам чувството, че някои (да не споменавам имена) имат 10 диска колекция - все едни и същи песни въртят. ЦД-ченджърът го подари на някой приятел
Аз препоръчвам Пайнер с блутуут и флашка, без CD. Като цена са в бюджета, за 13 години не съм имал проблеми никакви. Не знам дали е топ качество на звука, но за голф става.
От 4 години съм с 5-та серия Pioneer без диск.Събира се перфектно понеже е къс и не надуват кабелите зад него. Има куп глезотии,като настройка на същия цвят като на копчетата на колата,една камара настройки на звука,блутут,набиране и говорене по телефона от плеъра,разни dj ефекти и още други за които не се сещам сега.Препоръчвам.