Пускам тази тема, в случай че някой колега има подобен player или мисли да си купува да има предвид тази висока консумация на ток за да не остане изненадан като мен някой ден
Проблем със CD player DAEWOO
- Damian01
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем със CD player DAEWOO
CD player DAEWOO се оказва, че е много голям консуматор на ток и тъй като е включен така че да работи и да консумира ток независимо дали ключа е на контакт или е изваден, ми е разреждал постепенно новия акумулатор и днес като го проверих (акумулатора) се оказа поотслабнал малко. Имаше оттечка на ток от 0,13 замерено с мултицета, а нормално за този акумулатор (62 ампера) дават оттечка до 0,05. Сега откачих playera и го направих да работи само когато ключа е на контакт и оттечката в този случай е 0,01. Само с playera ли е причината или има някакви тънкости във свързането на които не съм обърнал внимание? Аз мисля че е единственоп заради него, казаха ми че марковите имали много ниска консумация на ток - до 0,05.
Пускам тази тема, в случай че някой колега има подобен player или мисли да си купува да има предвид тази висока консумация на ток за да не остане изненадан като мен някой ден
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”