Здравейте,
искам да си подсиля кората,чувал съм, че се използва мдф или пдч.Но не съм сигурен дали така бяха.Кое да взема и каква е разликата.

МДФ или ПДЧ
- 
				kibo_tom_8440
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
 Определено слагай МДФ, това е новото откритие в дървообработваща промишленост от 10-15 години. Тя е направена от по ситни парченца дърво и източена под налягане и по добре се обработва с дърводелски инструменти, има по голяма здравина и качество. ПДЧ или както му викат "талашит" е старото качество и се рони при обработка, топлина и вибрации, което не ти върши работа. Определено вземи МДФ.
 Определено слагай МДФ, това е новото откритие в дървообработваща промишленост от 10-15 години. Тя е направена от по ситни парченца дърво и източена под налягане и по добре се обработва с дърводелски инструменти, има по голяма здравина и качество. ПДЧ или както му викат "талашит" е старото качество и се рони при обработка, топлина и вибрации, което не ти върши работа. Определено вземи МДФ.Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”