Май ще купувам едно СД "Blaupunkt San Diego MP27" което е втора употреба но срешнах по форумите отзиви за него че давало дефекти(не четяло дискове напр.). Има ли някои от вас впечатления от него, че да не направя някоя грешка с него като го взема
Да не е много успешен модел.Доста дискове отказва да ги чете просто има са слаби оптиките.Иначе другото е без грешка.Колко пари ти го дава да знам колко да му търся на моето
Преди извесно време Роберт Бош купуха Blaupunkt и са аутсорснали цялото им призводство към китайски заводи, в които работниците още се учат кое е плюс и кое минус.
Миналата зима изхвърлих един почти нов Blaupunkt Bermuda, но преди да го извърля го разгледах от вътре:
Там където беше пипал робота нещата изгглеждаха прилично, но има някои връзки, които се правят на ръка и там нещата бяха под 'секва критика (аз на три големи запоявам по-добре).
П.П. А това за слабите оптики го потвърждавам на 100%
dinkonikolaev написа:а би ли казал ЦД с силна оптика за прили4на сума до 150 лв(все пак нямам толкова финанси)
На тебе ти трябваше и изход за усилвател ако не се лъжа и читава оптика и да е до 150лв е такова животно нема ама ако стиснеш зъбки и съберещ още 45лв мо KDC-W3541GY на Kenwood върши работа.
Отказах се от БЛАУПУНКТА и си взех за 152лв нов КЕНУУД 3041 - чете всички ЦД-та, добър тунер, страшен звук, абе много съм доволен, добре че ме отървахте от САН ДИЕГО-то