Проблем със музика.Изкарва звука на мотора на тонколоните :(
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Проблем със музика.Изкарва звука на мотора на тонколоните :(
Здравейте, имам този проблем. Преди 2 дена ми падна акумулатора. След като запалих шума на мотора се прехвърли на говорителите. (На бас-касата по-точно). Ако някой е имал подобен проблем да помага, че немога да слушам така...много бучи и е супер дразнещо. А и нямам много време да търся къде е проблема, а карам колата всекидневно. Благодаря предварително.. 

- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
- Spas
- Модератор
kosama написа:Колега това е от ЦД-то,3-пати го имах тоя проблем и срещу 25 левчета слушаш отново музика,Майстор му е цаката
Е чисто нов Пайнер на 2 месеца е, как от ЦД-то... И сега ако трябва и да го пращат в София, че е гаранционен, гледай как няма да имам музика месец! Как от ЦД-то? Кажи какво му правиха на твоето?
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
- Spas
- Модератор
jijibs написа:аз имах същия проблем, тегли "+" 10 квадрата от акумулатора и сложи 10 квадрата за "-". продават се филтри за чистене на шума(има за чинчовете и за захранването),аз имам филтър за захранването, ако не си намериш пиши за 15 лв ще ти го дам.
Това е правилния отговор!
Koлеги, благодарен съм на всички за отговорите, но аз затова съм пуснал нова тема, а не съм останал само с темите от архива. Музиката си свиреше перфектно, кабелите бяха най-скъпите в магазина (около 50-60 лева)... щом е можела да работи ок, значи има нещо, което не е наред, неискам филтри, те намалят и от баса! Просто ако някой е имал сходен проблем да казва какво да сменям...чинчовете ли, масите ли? Благодаря още веднъж на всички отговорили

- Marto
- Автомобил:
- Двигател:
За такова нещо ти говорят клегите
http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=49&products_id=6066
- Spas
- Модератор
Marto написа:За такова нещо ти говорят клегите
Знам, за какво ми говорят колегите, но не ме разбирате....щом преди е работило ок, сега пак може да работи така, дори и без това нещо. Просто не знам откъде да започна да сменям, от чинчове или от захранващите кабели...

- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
проблемът ти е или маса или са се доближили ток със сигнал кабели
на една кола ми се получи когато захранващият кабел за усилвателя се беше доближил до този за сигнала, след което ги преместих единият от шофйорската страна, другия от пътническата. Погледни масите на плейъра и на усилвателя. Или го закарай в магазина
с радост ще ти помогнат там
на една кола ми се получи когато захранващият кабел за усилвателя се беше доближил до този за сигнала, след което ги преместих единият от шофйорската страна, другия от пътническата. Погледни масите на плейъра и на усилвателя. Или го закарай в магазина

- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”