:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Относно 12" Slim Series Subwoofer SONY XS-L12S имам ???

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
designer1
Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
Двигател: CJZC 2015

Относно 12" Slim Series Subwoofer SONY XS-L12S имам ???

Мнениеот designer1 » Вто 30 сеп 2008 17:50

Въпросите (в мн. ч.) са следните:
1. Някой чувал ли е тази тава да свири на живо и струва ли си?
Имайки в предвид че и трябва кутия с обем около 34 литра.
2. Каде мога да я сложа в голфа ми? :D При положение че имам газова бутилка на мястото на оригиналната резервна гума и за резервна гума ползвам стандартна :P а не патерица :D
3. За сега съм закрепил положението от страна на некви там мижави децибели :? като съм сложил един 10" китаец директно на кората (самоделно издялана от ОСБ) а от долната страна на кората съм направил една малко странна кутия :wink: , вади некакъв звук ама не ме кефи на мощност. И за това минавам на 12" и съм се спрял на този модел защото иска сравнително малък обем за кутия.
4. Да незабравя усилвателя е BLAUPUNKT GTA 2 special 375W max при мостово свързване.
Ами помагайте, кой каквото се сети да казва! Много ме кефи ако някой качи и снимки да видя , да се поуча :) и да открадна идея ако може :D

Последна промяна от designer1 на Вто 30 сеп 2008 18:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
designer1
Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
Двигател: CJZC 2015

Мнениеот designer1 » Вто 30 сеп 2008 17:54

Сетих се и друго в момента басовия говорител е на кората а тя ляга на пластмасовите улеи стандартните за модела.
Дали ако застопоря новата кутия (то е ясно че ще правя нова) към купето ща се тръска повече колата. То това е малко гадна работа щото нямам място в багажника кутията да легне хубаво в него :(

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”