Значи в тунинг.бг форума не ми помогнаха,макар и да имат раздел специално за говорители и кутии.Понеже си обичам тва форумче ще си пусна въпроса и тук.Така,вече имам 2 басови говорителя Pioneer 307 d2 и ми трябва да си направя кутия,обща,с разделен обем за всеки говорител по отделно.Не знам размери,не знам обем,какво да правя?Като дизайн не искам нищо,просто на страната към врата за багажника да стоят 2-та говорителя един до друг.демек размерите на лицевата страна да са 30+30+7.6+7.6 на 30 най малко.Дайте идеи за размери и обем.
п.п. 30см е диаметъра на говорителя,7.6 е диаметъра на бас рефлекса.

Размери за 2хPioneer TS-W307 d2?
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
los_tigros написа:Много си нетърпелив![]()
По принцип не си сбъркал.Препоръчителния обем е м/у 30 и 50 литра.Така че си уцелил.Слушай със здраве.Сподели и впечатления.
Ми първите ми впечатления са че ни треперят клепачите на очите от басс-а и мн трудно се кара с усилена музика

- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
dj_nako написа:los_tigros написа:Много си нетърпелив![]()
По принцип не си сбъркал.Препоръчителния обем е м/у 30 и 50 литра.Така че си уцелил.Слушай със здраве.Сподели и впечатления.
Ми първите ми впечатления са че ни треперят клепачите на очите от басс-а и мн трудно се кара с усилена музикас две думи....добра комбинациика са 2-те пайнерчета
И в мойта очите треперят,но от средитеОт баса други работи.Но при мене е така.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”