Навигация
- absent
- Автомобил:
- Двигател:
Навигация
да питам аз дали някой може да ми даде малко акъл , та купих си аз една навигация от Англия бачка си тя сичко е 6 има си вградени карти на англия марката е Evesham въпроса ми е някои мойе ли да каже как да си сложа българска карта благодаря предварително , незнаех в къв други раздел да го напиша
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Re: Навигация
absent написа:да питам аз дали някой може да ми даде малко акъл , та купих си аз една навигация от Англия бачка си тя сичко е 6 има си вградени карти на англия марката е Evesham въпроса ми е някои мойе ли да каже как да си сложа българска карта благодаря предварително , незнаех в къв други раздел да го напиша
Колега продава се диск с Карта на България обаче незнам за тази навигация дали ще може да е прочете.
- absent
- Автомобил:
- Двигател:
интересното е че като включа usb то и постояно ми дава на компа се едноче го слагам и го махам (без да го барам) и немога нито да отворя картата нито да вляза в паметта която е 512 мб , а в нея има англииска карта 151 мб(в памметта) , ама по никакав начин немога да вляза там иначе пробвах да кача мп 3 на картата отделно и си свирят , англииските карти си бачкат кто включа навигацията маркера си идва тука в българия ама няма карта
- vwmotor
- Автомобил:
- Двигател:
Здрасти, имах подобен случай с моя Томтом закупен от Англия, който е с вградена памет от 512 МВ и се разрових по нета за информация. Открих този сайт http://forum.pocketbulgaria.com/viewforum.php?f=26 , в който има всякакви карти за навигации. Прочети темите за твоята навигация, като преди да правиш някакви промени си копирай съдържанието със сегашните карти на Англия на компа си. На мен ми се наложи да изтрия всичко и да сложа нов софтуер и картата за БГ.
Успех
Успех

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”