Здравейте колеги,
Имам един Pioneer DEH P-480MP в колата, но съм го купувал от хамериката и не лови четни станции. Та въпроса ми е дали може да се настрои по някакъв начин да хваща всичко?
Това е модела http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... 80MP?tab=B

Четни станции за американски Pioneer - може ли да стане?
- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
- PASSAT
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: AFN 1996
Здравей колега, в тунинг форума в аудио раздела има един човек, ника му е amonev, той може да ти го направи, ако за твоя модел става.
Поздрави и успех!!
Поздрави и успех!!
- koceto_pz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
malolitrajkata написа:отнеси го на сервиз , може да се направи по два начина:
1. със смяна на тунер (по-скъпия и по-хубав вариант)
2.отваря се и се врътва приемника, но , че ще стане не е гаранция, на някои стават , на други , не може
Нито един от двата варианта които предлагаш НЕСТАВА.Както спомена другия колега,само Амонев (Антон) може да помогне

Процедурата не е сложна,но се разглобява целия плеар,аз поне съмя правил тази процедура и съм запознат.
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Четни станции за американски Pioneer - може ли да стане?
batko_miro написа:Здравейте колеги,
Имам един Pioneer DEH P-480MP в колата, но съм го купувал от хамериката и не лови четни станции. Та въпроса ми е дали може да се настрои по някакъв начин да хваща всичко?
Kakво имаш в предвид четни?
Стъпката на ФМ може да се променя (дано и на твоя модел).
Setting the FM tuning step
Normally the FM tuning step employed by
seek tuning is 50 kHz. When AF or TA is on,
the tuning step automatically changes to 100
kHz. It may be preferable to set the tuning step
to 50 kHz when AF is on.
Това е извадка от моя но до колкото разгледах добре на твоя модел няма такава настройка.

ЕТО
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
koceto_pz написа:malolitrajkata написа:отнеси го на сервиз , може да се направи по два начина:
2.отваря се и се врътва приемника, но , че ще стане не е гаранция, на някои стават , на други , не може
Нито един от двата варианта които предлагаш НЕСТАВА.Както спомена другия колега,само Амонев (Антон) може да помогне
Процедурата не е сложна,но се разглобява целия плеар,аз поне съмя правил тази процедура и съм запознат.
поясни като си я правил в какво точно се изразява?
и защо мислиш че аз не съм пробвал ?
пп преди да напиша каквото и да било мнение съм го пробвал , не си чеша пръстите в форума

- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Re: Четни станции за американски Pioneer - може ли да стане?
andonov написа:batko_miro написа:Здравейте колеги,
Kakво имаш в предвид четни?
Стъпката на ФМ може да се променя (дано и на твоя модел).
Setting the FM tuning step
Normally the FM tuning step employed by
seek tuning is 50 kHz. When AF or TA is on,
the tuning step automatically changes to 100
kHz. It may be preferable to set the tuning step
to 50 kHz when AF is on.
Това е извадка от моя но до колкото разгледах добре на твоя модел няма такава настройка.![]()
ЕТО
Няма такава настройка, търсил съм. Идеята ми беше дали не става със задържане на някакво копче, но явно не става.
koceto_pz написа:malolitrajkata написа:отнеси го на сервиз , може да се направи по два начина:
Я кажете кво трябва да се прави като се разглоби плеъра? Нещо разпоява ли се, споява ли се по тунера или само се превключва нещо за станциите? Щото не съм вързан в ръцете отварял съм плеъри и знам долу горе как става, ако мога да си го направя сам, що да не си го направя?...
- koceto_pz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
malolitrajkata написа:koceto_pz написа:malolitrajkata написа:отнеси го на сервиз , може да се направи по два начина:
поясни като си я правил в какво точно се изразява?
и защо мислиш че аз не съм пробвал ?
пп преди да напиша каквото и да било мнение съм го пробвал , не си чеша пръстите в форума
Аз също когато пиша за нещо съм го правил

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”