Спрял съм се на това Сони > http://www.sony.bg/view/ShowProduct.act ... Tuners#tab
ако имате впечатления моля да ги споделите намерил съм го за 235лв. ново, това е цена с отстъпка иначе в технополис е около 270лв.
Даваите и други модели и марки за около тези пари иска ми се да е с USB и Loud или D-Bass както е на различните марки, че някои я нямат тази опция. Общо взето не съм маниак на музиката в колата, но да е нещо прилично, колонките са ми двулентови и четирите 2бр.x10см. в таблото и 2бр. 6''x4" в задните кори на Пасат Б3 комби.

Всичко за SONY CDX-GT620U
- gozzu
- Автомобил: Vw Golf 4 2_8 V6 4Motion 204 hp
- Двигател: BDE 2002 г
Всичко за SONY CDX-GT620U
Последна промяна от gozzu на Вто 04 ное 2008 13:21, променено общо 1 път.
- gozzu
Гледах този Pioneer>
http://www.pazaruvaj.com/avtoaudio-c361 ... 11997.html ама нещо не ми допадна, разположението на копчетата за управление не ми хареса, джойстика изискваше доста сериозно натискане за да сработи, менюто ми се видя доста неразбираемо и дизайна на Сонито ми харесва повече
http://www.pazaruvaj.com/avtoaudio-c361 ... 11997.html ама нещо не ми допадна, разположението на копчетата за управление не ми хареса, джойстика изискваше доста сериозно натискане за да сработи, менюто ми се видя доста неразбираемо и дизайна на Сонито ми харесва повече

- gozzu
Вчера си купих въпроснотао Сони и съм доволен има два цвята син и зелен и има доста настройки за звука, също така някаква функция която по оправя качеството на мп3-ките, с 8ГБ флашка "Corsair-Voyager" работи без забележки, дистанционното също има добър обхват от скоростния лост хваща без проблем (Пасат Б3) само за сега не мога да подкарм картрийдера, нещо не го разпознава, но днес ще пробвам след формат на картата. Общо взето съм много доволен за сега, ааа.. и още една дребна забележка имам, че малко кофти се слага панела, но предполагам след известно време се свиква и няма да е проблем
.
Пожелавам на всички колеги много здраве и нова музичка

- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Медо другото това е моя !
http://www.sony.bg/view/ShowProduct.act ... Tuners#tab

- gozzu
Благодаря.
Гледах и този модел,общо взето са еднакви с малки изключения,мисля, че 610U няма "Loud" или поне не го открих когато им разглеждах менютата и за това се спрях на 620U, всъщност разликата е в цветовете на осветлението на бутоните ,620U е с капак на USB входа и в AUX входа друго не съм забелязал.
Гледах и този модел,общо взето са еднакви с малки изключения,мисля, че 610U няма "Loud" или поне не го открих когато им разглеждах менютата и за това се спрях на 620U, всъщност разликата е в цветовете на осветлението на бутоните ,620U е с капак на USB входа и в AUX входа друго не съм забелязал.
gozzu написа:Благодаря.
колега модела е добър взимай го няма да съжаляваш
- gozzu
Преди няколко дена взех 620U и съм много доволен, не съм очаквал, че е възможно две 10-ки в таблото да дрънкат толкова добре. Пробвал съм ги и с други плеяри (два Pioneer-a и едно Sony), но с този свират най-добре, имам две елипси 4"x6" за отзад и тия дни ще ги монтирам, а след това може да помисля и за едно скромно басче
, но първо да вида какво ще се получи като сложа задните говорители, защото нещо басите ги няма хич с тия кончици иначе високи горе-долу изкарват.

- graffitiman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gozzu написа:Вчера си купих въпроснотао Сони и съм доволен има два цвята син и зелен и има доста настройки за звука, също така някаква функция която по оправя качеството на мп3-ките, с 8ГБ флашка "Corsair-Voyager" работи без забележки, дистанционното също има добър обхват от скоростния лост хваща без проблем (Пасат Б3) само за сега не мога да подкарм картрийдера, нещо не го разпознава, но днес ще пробвам след формат на картата. Общо взето съм много доволен за сега, ааа.. и още една дребна забележка имам, че малко кофти се слага панела, но предполагам след известно време се свиква и няма да е проблем.
Mен,дай някво инфо,плз от къде си го намери,тази цена която казваш с ДДС ли е,от човек или фирма?Като се ровя из нета намирам само 2 магазина в които го има тва моделче...и двата са онлай,което значи допълнително кинти за пратката:(А много съм му се навил на Sony-то:)
10х;)
- graffitiman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gozzu написа:В Техномаркет го има но в нета не излиза там е 269лв или 279лв не поня точно, но е една от двете цени, а аз го купих чрез познат от фирма на дилърска цена. Супер е много съм доволен, няма да съжаляваш. Успех.
Супер:)10x много,дано го има наистина;)
btw,(малко оффтопик), с какви колонки си, като марка говоря?
- gozzu
Предните са Сони 10см не знам точния модел преди 2 години и половина ги купих за около 50лв. и до сега не съм знел, че може да дрънкат толкова добре пробвал съм ги и с други плеяри, но с тоя свират бих казал доста добре за 10см. колонки, а задните са 4"x6" Blaupunkt за 41лв. от техномагазина на оригиналните места
(Пасата е комби) ама са под всякаква критика, общо взето с тях и без тях все тая отпред почти не се чуват. Другия вариант за задни беше Pioneer ама там цената беше около 100лв. може би е са доста по-добри
(Пасата е комби) ама са под всякаква критика, общо взето с тях и без тях все тая отпред почти не се чуват. Другия вариант за задни беше Pioneer ама там цената беше около 100лв. може би е са доста по-добри

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”