Решил съм да си купувам тонколони (предни и задни). Та какви, като марка да си взема бихте ми препоръчали. Само искам да кажа, че задните не ми се ще да ги монтирам на кората, а на мястото, където по-принцип е определено затова.
CD-то ми е JVC KD-G312, 4 х 50W мощност.
Колата вече е на брат ми да се спасява!
Какви тонколони за Голф2 да си взема?
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.avitel-bg.com
там има всичко каквото ти трябва
там има всичко каквото ти трябва
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
group написа:искам да попитам за тези българските колоно (май бяха Благоевградски) някой взимал ли си е и доволен ли е
П.С. на пиротска май имаше магизин за такива и са доста евтини
Само едно ще ти кажа - няма два говорителя с еднакви показатели

Иначе свирят като за цената си.. вкъщи използвам такива говорители за колоните ( и те са български.. мисля Студио или нещо такова .. ), но съм отрязал баса ( просто си имам отделно съб ) и в общи линии ми свирят среди и високи и не се оплаквам... което не мога да кажа за съседите

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мога да ви намеря компоненти на почти всички марки на цени с отстъпки, а и евентуелен монтаж предлагам
За хората, които искат да направят нещо сносно, но да не дават огромни суми - изработвам джобове за корите на вратите. Като се сложа една добра компонентна система (Hertz върши работа) и при правилен монтаж - става много приятно
За да се завърши всичко - може да се сложат и едни елипси със скрит монтаж на кората 

За хората, които искат да направят нещо сносно, но да не дават огромни суми - изработвам джобове за корите на вратите. Като се сложа една добра компонентна система (Hertz върши работа) и при правилен монтаж - става много приятно

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”