търся разбирач/и
- MpaBkaTa
- Автомобил:
- Двигател:
търся разбирач/и
как сме колеги ще ви помоля за едно мнение да дадете.
Намислил съм да си взема sony explod говорител да му направя кутия поръчкова говорителя го дават class D последната серия на sony за 219лв е говорителя какво ще кажете сртува ли си ?
Намислил съм да си взема sony explod говорител да му направя кутия поръчкова говорителя го дават class D последната серия на sony за 219лв е говорителя какво ще кажете сртува ли си ?
- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз имам 2 дванайски не са този модел (кат мойте вече няма) и съм доволен.Имах преди време 15 сони свирчеше но не чак толко... С една 12-ка на пайнер свиреше почти колкото 15-та (пайнера модел не мога да ти кажа понеже вече и него не го продават) Сонито ми харесва и макар да съм пристрастен май пайнер е по добро
Ако имаш място слагай 2х12 без значение нещо за около 120лв парчето и пак толко ще ти излезне като пари,само че ще свири доста повече
п.с за други марки нз не съм имал,но сонито и пайнера съм доволен
Пък и парите не са им кой знае колко много 

п.с за други марки нз не съм имал,но сонито и пайнера съм доволен

- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Re: търся разбирач/и
MpaBkaTa написа:как сме колеги ще ви помоля за едно мнение да дадете.
Абсолютно и категорично НЕ си струва. Спри се на "Hertz" Цените са им в този диапазон.
- MpaBkaTa
- Автомобил:
- Двигател:
уууупс
Мерси за мнението,обаче ако искаш ела некаде около люлин да чуеш малко клас Д музика
немога да си спра предния прозорец да вибрира само тва ми е проблема за сега
)))
Hertz използваи щом искаш

немога да си спра предния прозорец да вибрира само тва ми е проблема за сега

Hertz използваи щом искаш

- mafiacartel
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
- mafiacartel
Ами колеги да ви кажа забелязал съм че навсеки му е все тая вече кое как звучи. Важното е джангър да има басса да го удря там в гърба ли ще е в стъклото ли , да вика там няква среда и високата да се скъса да съска както при Сони плеерите и тва да е
никой несе заслушва в детайлното свирене на компонентите. Кое как и по какъв начин трябва да звучи. Неможе човек да даде 600/700 лв за суббасов говорител и друг даде 200 лв за такъв и да кажете ми да свири почти еднакво и пак си ме блъска във гърба.

Последна промяна от mafiacartel на Нед 16 ное 2008 23:12, променено общо 1 път.
- mafiacartel
XPLOD119 написа:jafara написа:Никога не си взимай каквото и да е SONY CAR AUDIO !!!
Колега какво на Сони си имал та пускаш такъв коментар
погледни ми в гаража да видиш каква ми е комбинацията в колата
Колега извинявай и несе засягай ,но незначи че щом си направил такава комбинация ще свири както трябва

- MpaBkaTa
- Автомобил:
- Двигател:
евала
Пич незнам след мене ли си бил в магазина и зи зимал каквоти и аз или обратното но музиката ми е 1 кум ч с твоита,я моляте кажи как наистина се чужа тва щото тука никои не ми верва знаят си само маинер и тва е
на мене ми харесва и то яко,само да кажа пак предния джам откача като пусна музиката,ако не вярвате на другата среща на форума заповядаите фенове на паинер и после може да се наредите на опашка да ви кажеме с XPLOD119 от каде да си купите такива дървени говорители като наще за по 219 лв
много ми е интересно ти каква музика имаш моляте даи малко снимков матерял другия пич с голфа е ясен тои е готов на 100%
нали се сещаш че ти пич си напраил изолации за толко колкото ти струва музиката нармално е да си в космоса даве и с hertz

много ми е интересно ти каква музика имаш моляте даи малко снимков матерял другия пич с голфа е ясен тои е готов на 100%
нали се сещаш че ти пич си напраил изолации за толко колкото ти струва музиката нармално е да си в космоса даве и с hertz

- mafiacartel

Последна промяна от mafiacartel на Пон 17 ное 2008 21:56, променено общо 1 път.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
N1P0 написа:Херца може да вади по добър звук от Сонито но със сигурност Сонито вади по тежък бас. Херца са добри, но имат много слаб бас всичките им колони. Вече за някой по висок клас не съм слушал...
Първо да се твърди, че 13 или 17см говорител в вратите на сток кори ще вадят бас е несериозно (те могат но при други условия). За пример сток корите за врати на Г3 имат обем за говорител не повече от 1 литър. И незнам кой е тоя 17 см говорител, който ще свири адекватно под 200Hz в тоя обем.
Колкото до суббасовите говорители там точно не знам какво имащ в предвид като тежък бас. Аз съм с две 12" Херц и то не в кутия, а на задната кора и смея да твърдя, че какъвто бас им пуснеш такъв ще изкарат. А моите са DS300, което е най-ефтиния им модел.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”