здравейте колеги,
незнам дали има такава тема вече,но аз не открих поне.
Наскоро колеги ми помогнаха да реша проблема с изкараването на изводи за други източници на звук посредством XCAR LINK(за което искам публично пак да им благодаря за отделеното внимание).
когато се запознах с цената на устройството и то от e-bay се замислих,че за тези пари (130-150лв) може да се вземе нова МР3-ка (LG или някой по стар модел на SONY)с някакви изводи(USB)
Та въпросът ми е дали оригиналният ми касетофон в пасата има нещо повече от една МР-ка по нисък клас(като не говоря за марки като нео,елит и т.н.)смисъл като технически данни?!?
ще се радвам хора с по-богата от моята техническа култура да
изкажат мнение!!!
поздарви на всички!

избор между оригинален касетофон и нова МР3-ка !
- d.borimirov
- Автомобил: MK3_ABF
- Двигател:
Re: избор между оригинален касетофон и нова МР3-ка !
kokouaz написа:
Та въпросът ми е дали оригиналният ми касетофон в пасата има нещо повече от една МР-ка по нисък клас(като не говоря за марки като нео,елит и т.н.)смисъл като технически данни?!?
ще се радвам хора с по-богата от моята техническа култура да
изкажат мнение!!!
поздарви на всички!
аз лично бих използвал оригиналният касетофон в пасата,ако има СД'чеинджър контрол взимаш един ченджер и забравяш, поне от оригиналното по хубаво няма за мен...
ако ли не,за 130-150 ще вземеш някои паинер втора ръка и ще е по добре от някакво нео или някое застояло сони....
(лично нение)
От аудио техника не отбирам достатъчно за професионален и дългосрочен съвет, но мога да ти кажа че ако си вземеш афтърмаркет вместо тая склопена бангия дето я слагат, ще си много много по-доволен. Не знам дали на моя гти бяха по различни колоните отколкото при теб, но звука се изчисти доста и дигна качеството с две идеи след като сложих пионер за 150 кинта...
Имам MonSoon касетофон от въпросния голф, ако някой му трябва и има възможност да си го вземе от казанлък, 25 кинта
Имам MonSoon касетофон от въпросния голф, ако някой му трябва и има възможност да си го вземе от казанлък, 25 кинта

- Желязков
- Автомобил:
- Двигател:
Всичко според мен се свежда до зависи какво искаш/очакваш. Ако искаш музиката ти само да свири но пък да се връзва перфектно с интериора, то оригиналното ти аудио с X-car link е идеалният вариант според мен. Но да не забравяме че сме още в ерата на дисковете и USB паметите не са още така силно наложени.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”