Сваляне и поставяне на радиокасетофон/CD-mp3 player
-
- Автомобил:
- Двигател:
Сваляне и поставяне на радиокасетофон/CD-mp3 player
Преди да пусна темата потърсих, но не намерих конкретни отговори. А именно как да си сваля радиокасетофона (сони с падащ панел) и да го заменя със CD player. До колкото разбрах при някои са необходими някакви пластинки за да се освободи от леглото му. При мен необходими ли са и ако да от къде да ги взема?
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Ако си купуваш новото ЦД от магазин, а не на старо в кутията ще има 2 такива пластинки (освн ако не е Alpine щото там е по друг начин).
Лошото е, че различните марки използват различни типове захващане. Също и през времето една и съща марка си сменя типа захващане. Но ако новото ЦД е Сони вероятността неговите пластинки да стана за изваждане на касетофона е приблизително 80% пъхат се от 2-те страни на касетофона при, което освобождават касетофона от шейната и при издърпване на пластинките касетофона трябва да излезе с тях.
Успех.
П.П. За съжаление не знам къде се продават такива пластини отделно.
Лошото е, че различните марки използват различни типове захващане. Също и през времето една и съща марка си сменя типа захващане. Но ако новото ЦД е Сони вероятността неговите пластинки да стана за изваждане на касетофона е приблизително 80% пъхат се от 2-те страни на касетофона при, което освобождават касетофона от шейната и при издърпване на пластинките касетофона трябва да излезе с тях.
Успех.
П.П. За съжаление не знам къде се продават такива пластини отделно.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”