Като за начало реших да започна с нещо по-леко
Kenwood или Pioneer

кое CD да е kenwood или Pioneer
-
- Автомобил:
- Двигател:
- ///HAMANN///
- Автомобил:
- Двигател: AFN
- SPL
- Автомобил: GOLF MK4 TDI
- Двигател: AHF 1998
Колега слушал съм и двата модела,не прави грешката да си зимаш Пайнер-а ниските серии на Пайнер са просто ужасни ! Kenwood-a е твоя избор дори ако ти е по надалавера вземи 3041 той е същия като 3044 , разликата е само в панела и годината на модела 3044 се води модел 2009 ,а 3041 по стар но са едни и същи.Просто няма да съжаляваш които и от двата 3044/3041 да вземеш
Също така голям + за Kenwood-a е че има суб контрол 

- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
SPL написа:Колега слушал съм и двата модела,не прави грешката да си зимаш Пайнер-а ниските серии на Пайнер са просто ужасни ! Kenwood-a е твоя избор дори ако ти е по надалавера вземи 3041 той е същия като 3044 , разликата е само в панела и годината на модела 3044 се води модел 2009 ,а 3041 по стар но са едни и същи.Просто няма да съжаляваш които и от двата 3044/3041 да вземешСъщо така голям + за Kenwood-a е че има суб контрол
Колега ако имах 100 ръце и със 100-те бих те подкрепил. Този въпрос относно дали едната марка или другада да се предпочете се задава вече за 100-тен път. Данеговориме че съм сравнявал 2 едни и същи модела от ниския клас на прословутата марка Pioneer и мога да твърдя ,че и двата свиреха по съвсем различен начин на едни и същи колони при звуков тест на "розов шум"

- brad4edat
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
пайнерите вадят дървени ниски честоти( каруци) аз лично имам кен-дървото
е не такъв модел де ама от опит знам 4е е 1-идея по идиото остоичиво от доста други марки, добри ниски, мн.добро качество (моя си е джапанка истинска)
а доколкото сум запознат тва да вадиш извод след краиното ступало за усилвател е малко идиотско, ама ако е добър осилвателя ще преживее някак си гаврите на входовете си и ще свири добре все пак.
истински звук се взима точно преди краиното ступало където всичко веще си е коригирано от еквалаизера и предусилвателното стъпало на която и да е бракма музикална:) така че ако пайнера няма изход за усилвател не си мисли тъпотията че че вадиш звук след крайното стъпало и ще свири 100% добре освен ако не си решил да му иде гаранцията на кино:)))
зимаи KENWOOD личен опит и много по добри ниски според мене.
весела новагодишна вечер на всички събратя тук:)

а доколкото сум запознат тва да вадиш извод след краиното ступало за усилвател е малко идиотско, ама ако е добър осилвателя ще преживее някак си гаврите на входовете си и ще свири добре все пак.
истински звук се взима точно преди краиното ступало където всичко веще си е коригирано от еквалаизера и предусилвателното стъпало на която и да е бракма музикална:) така че ако пайнера няма изход за усилвател не си мисли тъпотията че че вадиш звук след крайното стъпало и ще свири 100% добре освен ако не си решил да му иде гаранцията на кино:)))
зимаи KENWOOD личен опит и много по добри ниски според мене.
весела новагодишна вечер на всички събратя тук:)
Имам Pioneer-а, само че е този със зелената подсветка.Взел съм го за прилична музика, 2 колконки отпред и 2 отзад, не искам да правя изродщини
.Следователно изход за усилвател не ми трябва.Направи си добре извода каква музика искаш да имаш - нормална или нещо повече.От KenWood-а нямам лични впечатления, но мисля, че е добър.Въпреки това обаче за тези пари не може да очакваш кой знае какво.Ако мислиш да правиш нещо повече - насочи се към средния или високия клас.Аз от Pioneer-чето съм доволен(засега) - мен качеството на звука ме устройва, да не говорим, че за времето, в което ми служи не е прескочил нито веднъж.Успех
.

- doko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
SPL написа:Колега слушал съм и двата модела,не прави грешката да си зимаш Пайнер-а ниските серии на Пайнер са просто ужасни ! Kenwood-a е твоя избор дори ако ти е по надалавера вземи 3041 той е същия като 3044 , разликата е само в панела и годината на модела 3044 се води модел 2009 ,а 3041 по стар но са едни и същи.Просто няма да съжаляваш които и от двата 3044/3041 да вземешСъщо така голям + за Kenwood-a е че има суб контрол

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”