Съвет за мултимедия, малко глезотийки

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Съвет за мултимедия, малко глезотийки

Мнениеот rosy » Сря 07 яну 2009 9:57

Здравейте колеги :P
Имам нужда от съвет за избор на подходяща мултимедийна система или там както правилно се казва, за голфа ми- 4/ 1.9 ТДИ
Изискванията ми са следните:
- тъчскрийн монитор, 7
- ТВ
- ДВД
- GPS
- с възможност за включване на камера за задно виждане+каква камера

За ТВ искам, цифров сигнал- каква антена трябва?
За GPS искам добра карта за Бг, каква?

Другото което искам е евентуално монтиране на екран на тавана за задните седалки. Искам детенце като пътуваме да си гледка анимационни :P

Моля да ми препоръчате комплексни решения с добро качество, а ако нещо предлагате за продаване, направо го предлагайте.
Ориентировъчен бюджет за сега, за всичко с монтирането около 1000 лв.
Благодаря :)

Потребителски аватар
rollin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rollin » Сря 07 яну 2009 22:28

колега за 1000лв само Китайци :lol:

Потребителски аватар
koceto_pz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Съвет за мултимедия, малко глезотийки

Мнениеот koceto_pz » Чет 15 яну 2009 20:24

rosy написа:Ориентировъчен бюджет за сега, за всичко с монтирането около 1000 лв.
Благодаря :)

Колега...1000 лева няма да ти стигнат само за главно у-во(плеар),всички тези работи които ги искаш :shock приготви ПОНЕ 2000 лева 8) .
Не си мисли че се пресилвам :idea: просто :idea: ти кзвам как ще излезат работите !!!

Потребителски аватар
brad4edat
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот brad4edat » Съб 17 яну 2009 19:11

за 1000 лв просто забрави че ще купиш нещо добо, да не говорим за монтаж 2000-3000 хилки ти трябват :(

Потребителски аватар
soto73
Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
Двигател: CRLB 2015
Контакти:

Мнениеот soto73 » Чет 22 яну 2009 17:52

Какво го направихте човека :?: 2000-3000лв!Има много по-евтини вариянти за по-добри пари и някои от марка!Ей тук http://www.autohispania.com/audio-monit ... 14159.html като гледам цените,едва ли разликата с българските е много по-голяма

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Чет 22 яну 2009 18:46

soto73 написа:Какво го направихте човека :?: 2000-3000лв!Има много по-евтини вариянти за по-добри пари и някои от марка!Ей тук http://www.autohispania.com/audio-monit ... 14159.html като гледам цените,едва ли разликата с българските е много по-голяма

Това за телевизора.Ами плейър колко пари?А и като гледам на автора вче не му е интересна тая тема.

Потребителски аватар
koceto_pz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koceto_pz » Пет 23 яну 2009 19:05

soto73 написа:Какво го направихте човека :?: 2000-3000лв!Има много по-евтини вариянти за по-добри пари и някои от марка!Ей тук http://www.autohispania.com/audio-monit ... 14159.html като гледам цените,едва ли разликата с българските е много по-голяма

Като решиш да си правиш мултимедия пак ще си говорим :lol: ,като ти кажат 1500-1600 за главно у-во и ще ти се приходи до тоалетна mhihi

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Съб 24 яну 2009 6:54

А така.За да ти дава хубав сигнал устройството трябва да се поизхарчат пари.За сравнение моя мп3 плейър струва 1400лв.Представи си колко струва подобно качество ДВД.

Потребителски аватар
soto73
Контакти:

Мнениеот soto73 » Чет 05 фев 2009 14:16

los_tigros написа:А така.За да ти дава хубав сигнал устройството трябва да се поизхарчат пари.За сравнение моя мп3 плейър струва 1400лв.Представи си колко струва подобно качество ДВД.

Не за друго,но да събудя малко темата!Не знам колегата los_tigros какъв плейер си е взел за 1400лв,но случайно попаднах и на много по-евтини варианти!И то от марка!Ако колегата rosy го интересува още мултимедийната глезотийка може да разгледа този сайт! http://www.dealercostcaraudio.com/searc ... acturer=54 Виждам че правят и доставки до БГ!

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Пет 06 фев 2009 9:35

Много ви благодаря за съветите :)

Потребителски аватар
koceto_pz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koceto_pz » Пет 06 фев 2009 9:41

soto73 написа:
los_tigros написа:А така.За да ти дава хубав сигнал устройството трябва да се поизхарчат пари.За сравнение моя мп3 плейър струва 1400лв.Представи си колко струва подобно качество ДВД.

Не за друго,но да събудя малко темата!Не знам колегата los_tigros какъв плейер си е взел за 1400лв,но случайно попаднах и на много по-евтини варианти!И то от марка!Ако колегата rosy го интересува още мултимедийната глезотийка може да разгледа този сайт! http://www.dealercostcaraudio.com/searc ... acturer=54 Виждам че правят и доставки до БГ!

Колега за доставки...мита...ддс предполагам си чувал :idea:

Потребителски аватар
soto73
Контакти:

Мнениеот soto73 » Пет 06 фев 2009 11:49

[/quote]
Колега за доставки...мита...ддс предполагам си чувал :idea:[/quote]

Много ясно че съм чувал ама съм се и интересувал!Поне за доставка до тук(Испания)колегите от тукашния форум ми казаха,че не са плащали нищо друго освен цената+разходите за доставка :wink:

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Пет 06 фев 2009 18:03

soto73 написа:

Откъде ги доставят тези работи?

Потребителски аватар
soto73
Контакти:

Мнениеот soto73 » Пет 06 фев 2009 23:00

От щатите доколкото знам,но имали някаква връзка или някой техен съфорумец ги купувал и им ги пращат като подаръци!Трябва да ги питам да ме светнат малко по въпроса :wink:

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Съб 07 фев 2009 6:55

Ако е от Щатите има мито и ДДС за плащане.Варианта е някой да ти го купи и да ти го прати без документи.Митницата обаче ако реши че има нещо нередно ще те пусне да си плащаш по установени тарифи.Има си правила за тези работи и те са по усмотрение на митницата.Ако си нямаш човек дето ще ги "изчисти"без проблем е филм.Не знам в Испания как са митничарите,но тук все още приемат подаръци :lol:

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”