имате ли проблеми със USB на CD Panasonic CQ-RX300N?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

имате ли проблеми със USB на CD Panasonic CQ-RX300N?

Мнениеот DimoNN » Пет 09 яну 2009 12:57

Пускам темата тук, за да я видят повече хора, а и проблема явно е сериен, та затова не търся мнения от сорта "как да си свържа ЦДто и т.н."и затова пускам тук темата. Надявам се да не я изтъркат/преместят модераторите :( Та въпросния модел CQ-RX300N ми прави проблеми с просвирването на mp3 песни от USBто- започва да свири дадена песен, спира и изписва Е4 (грешка), след което пуска следваща, пак спира, пак след малко изписва Е4 и пуска следваща и така до края на света или докато не зацепи да свири нормално (което е божа работа)... върнах едното в техномаркет и ми го замениха с друго същия модел, но за жалост и със същия проблем! Разбрах, че един приятел има същия проблем със същото CD, и се ровнах в инет и намерих на едно място 2ма да се оплакват от същия проблем.
Та искам да чуя други дали имат тоя проблем с това CD, обаждах се в сервиза да ги питам подлежи ли на ремонт изобщо този проблем, защото явно е сериен и би трябвало да ги изтеглят от пазара, но там операторката не знаеше (или се прави,че не знае) за такъв проблем и каза да го занеса да го видят.
Изображение

Marto_Polo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Marto_Polo » Пет 09 яну 2009 13:06

Щом е такава работата от магазина трябва да ти върнат парите или да го заменят с друг модел.

Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DimoNN » Пет 09 яну 2009 13:09

ами така е, но вече мина 3дневния срок, в който ми го подмениха веднъж и само ще си изхабя нервите да се карам да ми го заменят... и ще ми кажат проблема не е наш, ходете на сервиз... в крайна сметка там ще ида, но ще има една игра на нерви...

Потребителски аватар
The^Maniac
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The^Maniac » Пет 09 яну 2009 13:15

Да ти кажа аз съм със същото СД, купено от Техномаркет, но нямам такъв проблем. Всъщност нямам никакви проблеми с него вече 3 месеца.

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Пет 09 яну 2009 13:17

Темата си е за Кар Аудио и я местя в правилния раздел, независимо от подбудите ти да я постнеш тук

Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DimoNN » Пет 09 яну 2009 15:53

обаждах се в техномаркета и ми казаха да го донеса и ще ми дадат ваучери за пазаруване... така и направих... ще се мяткам пак на SONY или Pioneer... а на всички насочили се към тоя модел Panasonic - не ви го препоръчвам- много кофти партида е това с масов бъг!!!...

Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DimoNN » Пет 09 яну 2009 22:55

The^Maniac написа:Да ти кажа аз съм със същото СД, купено от Техномаркет, но нямам такъв проблем. Всъщност нямам никакви проблеми с него вече 3 месеца.

сигурно си си го купил от друга партида... дано всичко е наред... иначе аз се обаждах в техномаркета и ми казаха да го донеса и ще ми дадат ваучери за пазаруване... така и направих... ще се мяткам пак на SONY или Pioneer... а на всички насочили се към тоя модел Panasonic - не ви го препоръчвам- много кофти партида е това с масов бъг!!!...

ПП. вече съм с пайнерче ;) утре ще го пробвам :roll:

ПП2. ей голяма греда ме преследва с тия плейъри... и пайнера върнах, защото се оказа, че изходите му за усилвател са нискочестотни (макар, че пишеше че може да се настроят като задни стандартни, а на мен ми трябва да са си стандартни, без орязани честоти (а хем изрично питах затова)... може да се заключва темата!

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”