Слушай историята на изтрадалия глупак дето искаше от нищо да направи нещо (т.е. моята история)
Купих си усилвател втора употреба бошман за 40лв (след 3 дни му изгоря интеграла дето мога сам да си го сменя ,ама струва 25лв тоя интеграл)
Взех си от техномаркет Блаупункт GTA 260 за 119 лв с 2 год гаранция-Родих се направо (спрямо старият усилвател)
Говорителите в кутия с басрефлекс 22литра:
първият : За 30 лв - е няма такъв боклук като серията X-bas

след седмица : за 45 лв zx8n поне 3пъти по-добър говорител от предният ,ама ставаше само за някои песни (на някои много слаб бас,на някои перфектен ,а някои песни ,неможех да чуя от постоянното бууууууууууууууууууууууу)

Нкрая след 2 месеца си взех HERTZ ES-250 за 119 лв и го бутнах в кутия 20 литра затворен обем

Е сега вече мирясах и съм доволен ,ама да знаеш как ме е яд за парите които дадох преди .....уж икономия...Докато не взех Херца съжалявах ,че не си сложих 2 елипси на задната кора на стойност 100-тина лв. Много по-добре щеше да е от предходните вариянти
сега имам гюллета дето ми излезнаха 115 лв и си ги блъскам в главата поне веднъж седмично за да ми дойде ъкъла в главата и да не правя вече компромиси спрямо себеси. Такива боклюци са ,че дори не съм ги обявил за продажба , просто ме е срам да го направя ,а са нови
Не ти казвам какво да вземаш и какво не , всеки хвали неговото си ,ама се позамисли малко над поста ми