Имам колонки херц DCX 165 и DCX 690.В таблото имам оригиналните за голф 3.Искам да ги вържа към Thunder TCA 4085 или друг идентичен усилвател.Ще има ли ефект от цялата работа.ЦД-то ми е JVC KD-G332.
Мерси предварително

gadenmuxx написа:Няма смисъл тия говорители да ги връзваш през усилвател.
passenger написа:Честно казано моето CD е 4х50 (официално е 4х50) а херцовете са 60 вата ... имам и усилвател но те не минават през него и се държат на ръба.
Каквито и настройки да му направя пусна ли ги през усилвателя няма да живеят дълго.
radi_nrj написа:А кому е нужно да се дъни усилвателя до край, той за това си има GAIN. 100% ако стъпалото е транзисторно колоните ще свирят по-добре отколкото вързани за интегралните стъпала на CD-то
malolitrajkata написа:radi_nrj написа:А кому е нужно да се дъни усилвателя до край, той за това си има GAIN. 100% ако стъпалото е транзисторно колоните ще свирят по-добре отколкото вързани за интегралните стъпала на CD-то
определено ще свирят по-добре , но усилвателя не трябва да се увеличава повече от 25% , дори са му много
в противен случай ще изгориш говорителчетата, тези говорители са слабички, въпреки, че са марка
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта