Garmin Nuvi 215Bg

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
SasHko
Автомобил:
Двигател:

Garmin Nuvi 215Bg

Мнениеот SasHko » Сря 25 фев 2009 16:51

Здравейте имам голямо желание да си купя навигация за Волфа.Спрял съм се на този модел http://garmin.bg/?s=5&i=164 Изглежда добре има даже връзка с блутут на телфон,може да се ползва като хандс фрий в колата,лошото само че няма карта на Европа,но чувам че и това се лекува.Моля някой ,който има такова или е виждал отблизо да изкаже мнение или препоръка.Благодаря на всички колеги предварително

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Re: Garmin Nuvi 215Bg

Мнениеот passat123 » Сря 25 фев 2009 21:12

Моята е подобна Гаремн 200 ,чесно казано се разочаровах !

Потребителски аватар
SasHko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SasHko » Сря 25 фев 2009 22:49

passat123 написа:Моята е подобна Гаремн 200 ,чесно казано се разочаровах !

А какво точно не ти харесва и какъв е твоя Нуви 200Бг или Нуви 200W BG, 215 е съвсем нов клас с поддръжка навигация с имена на улиците Блутуут както и Фотонавигация.

Потребителски аватар
Godzy84
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Godzy84 » Пон 02 мар 2009 19:25

колега точно за нуви 215бг нищо не мога да кажа, аз от година и половина ползвам нуви 760, разхождал съм го из българия, турция, гърция, сърбия, унгария, австрия, германия и т.н. - няма грешка, винаги ме е водило точно до кадето трябва. Знам че по-отношение на навигацията няма голяма разлика м/у различните модели на гармин (все пак ползват един и същ софтуер и еднакви карти), просто някои модели имат повече екстри от други (блутуут, мп3 и т.н. - аз лично никога не съм използвал нищо от това на моето нуви)
Това което искам да кажа - взимай гармин и няма да сбъркаш :wink:

Потребителски аватар
SasHko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SasHko » Вто 03 мар 2009 11:22

Godzy84 написа:колега точно за нуви 215бг нищо не мога да кажа, аз от година и половина ползвам нуви 760, разхождал съм го из българия, турция, гърция, сърбия, унгария, австрия, германия и т.н. - няма грешка, винаги ме е водило точно до кадето трябва. Знам че по-отношение на навигацията няма голяма разлика м/у различните модели на гармин (все пак ползват един и същ софтуер и еднакви карти), просто някои модели имат повече екстри от други (блутуут, мп3 и т.н. - аз лично никога не съм използвал нищо от това на моето нуви)
Това което искам да кажа - взимай гармин и няма да сбъркаш :wink:

Благодаря колега,взех го супер доволен съм.За разлика от стария този показва разрешената скорост на пътя(опция на картата)има приложенийце екорут,което ти дава някакъв среден разход на гориво,изчислява дали караш добре (като смята колко бързо набираш ,колко често спираш и дали поддържаш пост.скорост)а и блутут хандсфрийто върши чудесна работа.Горещо го препоръчвам на хора с малък бюджет или на тези,които за пръв път ще си купуват ГПС

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Вто 03 мар 2009 13:58

честито, със здраве да го ползваш!аз съм с 205 и съм много доволен,качих си нов софтуер и вече и аз имам екорут, че на старата версия го нямаше.

Потребителски аватар
SasHko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SasHko » Чет 05 мар 2009 22:30

handycam написа:честито, със здраве да го ползваш!аз съм с 205 и съм много доволен,качих си нов софтуер и вече и аз имам екорут, че на старата версия го нямаше.

Мерси и на теб

Потребителски аватар
Godzy84
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Godzy84 » Нед 22 мар 2009 2:04

колега честито за GPS-а, ще ти пожелая да го разхождаш много и да те слуша :D
аз май нямам такова животно като екорут - от това което си написал че прави звучи интересно, трябва да видя дали не мога и аз да си кача :да:

kpaci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kpaci » Нед 22 мар 2009 7:09

Godzy84 написа:колега честито за GPS-а, ще ти пожелая да го разхождаш много и да те слуша :D
аз май нямам такова животно като екорут - от това което си написал че прави звучи интересно, трябва да видя дали не мога и аз да си кача :да:

The following products are compatible with ecoRoute:

nüvi® 2x5-series
nüvi® 7x5-series
nüvi® 1200-series
nüvi® 1300-series

Потребителски аватар
Godzy84
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Godzy84 » Вто 24 мар 2009 0:56

kpaci написа:
Godzy84 написа:колега честито за GPS-а, ще ти пожелая да го разхождаш много и да те слуша :D

The following products are compatible with ecoRoute:

nüvi® 2x5-series
nüvi® 7x5-series
nüvi® 1200-series
nüvi® 1300-series

да колега, и аз разбрах че на мойто нуви няма да го бъде тоя ecoRoute, ама кво да се прави :wink:

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Сря 25 мар 2009 23:55

Еми просто е задавам му улицта то я бърка нема подобро описание на Бг !
mhihi

Потребителски аватар
okokore
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот okokore » Чет 26 мар 2009 8:41

passat123 написа:Еми просто е задавам му улицта то я бърка нема подобро описание на Бг !
mhihi

нещо си си омазал настройките мен, върни му ги на заводски и тествай пак.
И не по-малко важното е с коя версия на картата си? Ако е стара нищо чудно да се бърка.
За всички ползващи навигации гармин има вече нова карта "OFRM Geotrade 4.80" :idea:

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Чет 26 мар 2009 18:46

Ми версията ми е от Тхномаркет която е дават и сега е на ремонд за
преисталция :Д и така ! Уж на нова карта ще слагат !

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Чет 26 мар 2009 19:36

колеги с коя карта сте на Garmin-а, в смисъл кой вид?

Потребителски аватар
okokore
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот okokore » Чет 26 мар 2009 19:56

passat123 написа:Ми версията ми е от Тхномаркет която е дават и сега е на ремонд за
преисталция :Д и така ! Уж на нова карта ще слагат !

ми стават такива работи дет се вика.. важното е че ще ти го оправят фор фрии. Картата незнам кво може да и стане че да се скофти.. по-скоро нещо с устройството..

handycam написа:колеги с коя карта сте на Garmin-а, в смисъл кой вид?

Как с коя ве мен? За всеки си е индивидуално в зависимост от необходимости, желания и изисквания.
Ако става въпрос за картите на Геотрейд, които са на повечето навигатори гармин с инсталирана карта, продаващи се в България, вариантите са следнинте:
1. Стандартен вариант - на всички устройства които се купуват с инсталирана карта;
2. Олекотен вариант - не включва информация за растителната покривка в страната;
3. Вариант с хоризонтали (дет се вика изолинии) - съдържа хоризонтали (изолинии) през 25 метра надморска височина;
4. Топографски вариант - съдържаща топографска информация, предназначена за Garmin Colorado, но може да се използва и при серии 60C, 76C и Etrex
Линк с инфо за най-новата карта на Геотрейд съм дал няколко поста нагоре. Там пише подробно кво включва. :drunk

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”