Здравейте,
Купих Пасата с оригиналния радиокасетофон и чейнджъра(и двете са на предната конзола 2DIN), но ми писна да се занимавам с дискове, тъпи радиостанции, жужене, пращене, постоянно търсене на свободна честота, смених 5 ФМ-трансмитера и т.н. Та сега съм се наканил най-накрая да си купя афтърмаркет MP3-плеър/рисийвър с блутуут, USB и AUX.
Питането ми е следното: Има ли начин да сменя само CD-чейнджъра и на неговото място да сложа новия рисийвър, който да ползва конекторите на чейнджъра, тъй като пък искам да продължа да си ползвам и копчетата на мултиволана, а и звука на оригиналното радио си ми харесва. Та идеята е хем да имам MP3-плеър/рисийвър с блутуут, USB и AUX, хем възможно най-малко се бърника по системата, хем използвам мястото на CD-чейнджъра и си ползвам мултиволана без доработки.
Търся информация отдавна, и тук, и в YouTube, но не намирам нищо подходящо и въпросът е дали това което искам е възможно, защото може новото устройство да няма как да ползва връзката между заводското радио и чейнджъра. То че някакви доработки поне на конектори ще трябва да се правят е ясно.
Благодаря предварително!
Passat B5.5 с GAMMA + 6 CD changer - замяна на CD changer с MP3-player
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Re: Passat B5.5 с GAMMA + 6 CD changer - замяна на CD changer с MP3-player
Добро утро.
Има подобна тема: viewtopic.php?f=12&t=455802&hilit=usb
Аз съм с такъв модул от почти 1 годинa и съм доволен. Чете всякакви USB памети, 6 папки (ограничението на CD changer-a) с до 99 песни всяка.
Моят съвет е да си запазиш оригиналния вид на колата и да си вземеш такъв модул, който да монтираш в жабката, ползвайки изхода на CD changer-a.
И още една тема за размисъл:
viewtopic.php?t=445320
Има подобна тема: viewtopic.php?f=12&t=455802&hilit=usb
Аз съм с такъв модул от почти 1 годинa и съм доволен. Чете всякакви USB памети, 6 папки (ограничението на CD changer-a) с до 99 песни всяка.
Моят съвет е да си запазиш оригиналния вид на колата и да си вземеш такъв модул, който да монтираш в жабката, ползвайки изхода на CD changer-a.
И още една тема за размисъл:
viewtopic.php?t=445320
Re: Passat B5.5 с GAMMA + 6 CD changer - замяна на CD changer с MP3-player
Здравейте, Взех си Пасат Б5 2001г. 4 motion 131к.с.Искам да закача на оригиналното радио usb.Нямам чеинджър! Имали опция?
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”