Hellppp

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
mileniumdm
Автомобил:
Двигател:

Hellppp

Мнениеот mileniumdm » Пон 23 яну 2006 12:47

Та значи пре**ах си хубавите колони (Infinity)... след като карах колата на автомивка бяха се намокрили колоните и на следващата сутрин като си пуснах музика и почнаха да дрънчат ужасно, предполагам, че е била вече замразена водата в тях... след около 3-4 дни дрънчене се оправиха но едната продължава да дрънчи :( (много леко и дразнещо!!!).
Къде може да ги дам да ги оправят /ако може/ защото с тези колони туба не ми трябваше на голфчето.

П.С. пък и не са евтини колони от Илиенци :(

Ta zna4i prebax si hubavite koloni/INFINITI/....sled kato karax kolata na avto mivka bjxa se namokrili kolonite i na sledvashtata sutrin kato si pusnax muzika i po4naxa da dran4at yjasno,predpolagam che e bila ve4e zamraznala vodata v tjx.....sled okolo 3-4 dni dran4ene se opravixa no ednata prodaljava da DRAN4i:(mnogo leko i drazneshto!!!!
KADE MOJE DA GI DAM DA GI OPRAVAT/ako moje/ ZASHOTO S TEZI KOLONI tuba NE MI TRJBVASHE NA GOLF4ETO?????

Ps.pak i ne sa evtini koloni ot ILIENCI:(

'Преведено' от zmej, словоредът и правописът запазени доколкото може. ТРИЯ ВСЯКО СЛЕДВАЩО МНЕНИЕ НА МАЙМУНИЦА!!! [/b]

Потребителски аватар
zemon_C4455XP
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zemon_C4455XP » Пон 23 яну 2006 17:20

свали ги и ги обърни на обратно,след това със прахусмокачката със тъник накрайник внимателно ги изчисти като едновременно със пръсти мардай менбраната,просто е инало буклуци и водата ги е размърдала :wink:

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”