Колеги, моля ви да ми помогнете:
Жена ми си купи битъл и вмсето бушон на едно място предния собственик (електричар и половина)беше сложил кабелче (като мост) 1 квадрат - това предлагам да не го коментираме - аз махнах кабелчето и го подмених с бушон и касетофона се самокодира (предния собственик не знае кода) и се питам какво да направя ????? (иска 4 цифрен код)
Втория ми въпрос е ако реша да махам фабричното (примерно не мога да го разкодирам) и да сложа 1 ДИН нормално CD има ли някакви пласмаски за отстрани така че да не седят дупки? Ако има моля ви ме насочете от къде да ги закупя и каква е приблизителната им цена
Мерси предварително

Музика за New Beetle - ПОМОЩ
-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
Re: Музика за New Beetle - ПОМОЩ
Значи аз наскоро купувах за моя битъл - 40 лв. са тази пластмаски, поръчвах ги от магазин от моя град, и ги чакаха от Германия да дойдат 
Радио Бленда се казва точното им наименование. Нямам хубава снимка, но самата бленда представлява 2 полукръгчета които седят от двете страни на ЦД-то.
В София предполагам в тунинг центровете които се занимават с професионално озвучаване, ще ти намерят такава бленда. Качи снимки да видим бръмбарчето (ако може)
А ако не ви се сменя музиката, може да ви го разкодират за двайсетина лева, тук толкова взимаха
Също така този код го пише на една карта, ако колата е със сервизни документи, потърсете там 

Радио Бленда се казва точното им наименование. Нямам хубава снимка, но самата бленда представлява 2 полукръгчета които седят от двете страни на ЦД-то.
В София предполагам в тунинг центровете които се занимават с професионално озвучаване, ще ти намерят такава бленда. Качи снимки да видим бръмбарчето (ако може)
А ако не ви се сменя музиката, може да ви го разкодират за двайсетина лева, тук толкова взимаха

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”