Съвместимост м/у заводски касетофон и Чейнджър

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
dani_deli
Автомобил:
Двигател:

Съвместимост м/у заводски касетофон и Чейнджър

Мнениеот dani_deli » Нед 05 фев 2006 11:22

Дали заводският касетофон (BETA) на Пасат модел-1999г. (който управлява и Чейнджър) е съвместим с Чейнджър Сони (модел около 2000г.). Ако не , някой знае ли с каква марка/модел Чейнджър е съвместим или къде може да се провери това.

Потребителски аватар
Pav3l
Автомобил: bmw
Двигател: 1998
Контакти:

Мнениеот Pav3l » Нед 05 фев 2006 12:06

По принцип фабричните касетофони и CD-та на VW са Blaupunkt с други панели.
Т.е. намери си чейнджър Blaupunkt с кабел и пробвай...
Но за Sony-то направо забрави... По-лесно ще ти е да си вземеш и плеър Сони, отколкото да съчетаеш заводския си плеър със Сони-то.

dani_deli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dani_deli » Нед 05 фев 2006 12:28

Pav3l написа:По принцип фабричните касетофони и CD-та на VW са Blaupunkt с други панели.
Т.е. намери си чейнджър Blaupunkt с кабел и пробвай...
Но за Sony-то направо забрави... По-лесно ще ти е да си вземеш и плеър Сони, отколкото да съчетаеш заводския си плеър със Сони-то.

Ами имам и касетофон СОНИ но е стар модел и не си пасва нещо с таблото на пасата.

Потребителски аватар
Pav3l
Автомобил: bmw
Двигател: 1998
Контакти:

Мнениеот Pav3l » Нед 05 фев 2006 14:35

:cry: :cry: Sorry :dontknow: :dontknow:

Потребителски аватар
Vento
Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
Двигател: ABS+ABF+ABV

Мнениеот Vento » Нед 05 фев 2006 15:17

Заводски касетофон на VW тръгва на чейнджери Grundig и Blaupunkt, понякога и на Philips, според годините на модела. На SONY 100% НЕ!

dani_deli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dani_deli » Нед 05 фев 2006 16:27

10x за инфото , явно или ще монтирам старото сони или ще слагам някаква МП3 -ка, а друг вариянт е да закарам колата и да монтират чейнджър който е съвместим с касетофона . А знаете ли как се сваля фабричния касетофон, има ли нещо особено за да не расфасовам таблото.

Потребителски аватар
koceto_pz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koceto_pz » Пон 06 фев 2006 13:17

dani_deli написа:10x за инфото , явно или ще монтирам старото сони или ще слагам някаква МП3 -ка, а друг вариянт е да закарам колата и да монтират чейнджър който е съвместим с касетофона . А знаете ли как се сваля фабричния касетофон, има ли нещо особено за да не расфасовам таблото.

Батка в момента правя един касетофон за пасат4,ако си решил проблема с чейнджьра за твоя пасат,може много да ми помогнеш,ето ти моя тел,само ми кликни и аз ще те набера за да разбера какво си направил:0888/751735-Коцето

dani_deli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dani_deli » Пон 06 фев 2006 15:36

sunshai_pz написа:
dani_deli написа:10x за инфото , явно или ще монтирам старото сони или ще слагам някаква МП3 -ка, а друг вариянт е да закарам колата и да монтират чейнджър който е съвместим с касетофона . А знаете ли как се сваля фабричния касетофон, има ли нещо особено за да не расфасовам таблото.

Батка в момента правя един касетофон за пасат4,ако си решил проблема с чейнджьра за твоя пасат,може много да ми помогнеш,ето ти моя тел,само ми кликни и аз ще те набера за да разбера какво си направил:0888/751735-Коцето

Ами поне близките 1-2 мес. няма да го пипам че се ократих с кинтите в момента , а и трябват за ДДС, данък, винетка, ГО,КАСКО, регистрация и кво ли още не.
Ако има някакво развитие ще пиша.

Потребителски аватар
perfekt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот perfekt » Съб 11 фев 2006 13:58

Ето това е твоят ченджър : http://www.incarexpress.co.uk/view_prod ... no=MVGS003 на тази БЕТА мисля че ставаше и от старите АЛПИНИ ня не съм сигурен 100%.Със сигурност касетофона ти е БЛАУПУНКТ и би трябвало да подкара и някой от БЛАУПУНКТИТЕ ЧЕНДЖЪРИ(те са 4 бида по обмян на информация , важното е 2та процесора да си говорят помежду си,касетофона с ченджъра)

dani_deli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dani_deli » Пон 13 фев 2006 10:14

perfekt написа:Ето това е твоят ченджър : http://www.incarexpress.co.uk/view_prod ... no=MVGS003 на тази БЕТА мисля че ставаше и от старите АЛПИНИ ня не съм сигурен 100%.Със сигурност касетофона ти е БЛАУПУНКТ и би трябвало да подкара и някой от БЛАУПУНКТИТЕ ЧЕНДЖЪРИ(те са 4 бида по обмян на информация , важното е 2та процесора да си говорят помежду си,касетофона с ченджъра)

Изпробвано ли е че този чейнджър (SONY) действително става или така се предполага.
А БЕТА-та дали ще подкара МР3 чейнджър, няма ли да има проблеми с отвярянето на папки, изpисването и естествено с просвирването на песните.

Потребителски аватар
perfekt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот perfekt » Пон 13 фев 2006 21:24

Дай снимка на касетофона и ще се опитам да помагам

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”