Усилватела е 2 канален/тъндър/ , от него в момента свирят елипсите/херцове/, но може ли да включа и баса/някакъв тъндър май/ и да сложа филтър за да отреже високите, ще има ли проблем?
Не разбирам въобще и затова питам

s5501na написа:Добре де целта ми да го направя с един.
А като взема 4 канален какво, пак ми трябва филтър?/елипсите ще свирят без бас , а бас без високи/
s5501na написа:въпроса е как да се получи с него
PuShE_ написа:по-евтино и по-практично ми се струва чеще е да си купиш едно цд с изход за туба
rollin написа:PuShE_ написа:по-евтино и по-практично ми се струва чеще е да си купиш едно цд с изход за туба
абе и с изход за бидон да си купи все тая....
Трябва ти четириканален амп за да се получи нещо кадърно!
На дву канален е практически възможно но умствено не възможно !!!
С 4-ри каналния усилвател ще може да пуснеш елипсите на хай пас или на флат, а суб-а на лоу пас и ще имаш усилване отделно на елипсите и на суб-а
Не е длъжно дори да подаваш сигнал с 2 комплекта чинчове, може с едни преходници да се направи....
s5501na написа:Значи по твоята логика трябваа да търся 4 канален усилвател с филтър зьа всеки канал, така ли?
Аз такъв не съм виждал
mafiacartel написа:s5501na написа:Значи по твоята логика трябваа да търся 4 канален усилвател с филтър зьа всеки канал, така ли?
Аз такъв не съм виждал
Като не си виждал колега позаинтересовай се и послушай съвета на колегата ти "rollin"
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта