Общи понятия при свързването на CAR Audio

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
NIKeSh0
Автомобил:
Двигател:

Общи понятия при свързването на CAR Audio

Мнениеот NIKeSh0 » Чет 23 юли 2009 19:06

Здравейте !!!
Идеята ми се следната всички който са запознати с монтирането на (кастофони,cd changer,усилватели,изчисляване на кутий,изчисляване на сечения на кабели,монтаж на кондензатори и т.н).

Аз лично имам знам някой работи , но също и мн не са ми ясни и се надявам тук да разменим малко знания . :D

Ето нещо отмен надявам се да помогна на някой с поста ми..

Свързване на авто DVD

Снимки

http://195.149.248.189:8080/2009-07-23/ ... c051b36234
http://195.149.248.189:8080/2009-07-23/ ... dcfabb25d8

Обяснение :

I. Това е "+" захранващия кабел той се връзва на според зависи дали изкате DVD да работи когато ключа е на стартера. Ако го сложите на постоянен "+" от акумолатора DVD ще работи постояно.

II. Това е кабела който трябва да има постоянен "+" означава се от пройзводителите с найменовение memory на лепенките , демек памет . Ако не е сложен постоянен "+" няма да може да запазва индивидуалните ви настройки.

III. Това е масат на DVD . Можеда се върже директно за "-" на акумолатора или някъде на здраво място към купето на автомобила.

IV. "Parking Brake" Това е кабелчето което трябва да му се дъде маса "-" за да има къртина на DVD . Ако не е вързан кабела на монитора излииза надпис ATENTION

V. "Power anrena" Този кабел пуска 12v+ при пускане на DVD (използва за пускане и спиране на усилватели или автоматични антени.)

VI. Това са съответните кабели за колоните Front L -(Предна лява) Front R-(Предна дясна) Rear L-(Задна лява) Rear R-(Задна дясна)

VII. Изходящ звук за усилвател.

VIII. Изходящ звук за усилвател.

IX. Изходящ звук за усилвател.

X. Изходящ звук за усилвател.

XI. Входящ видео сигнал (Камера за задно виждане , фото апарат , видео камера.)

XII. Изходящ видео сигнал.

XII. Радио антена

Надявам се да съм бил полезен ..

Утре ще добавя и монтаж на слаб усилвател

Потребителски аватар
Skruji
Автомобил: Golf 6 Variant
Двигател:

Re: Общи понятия при свързването на CAR Audio

Мнениеот Skruji » Нед 26 юли 2009 10:00

NIKeSh0 написа:V. "Power antena" Този кабел пуска 12v+ при пускане на DVD (използва за пускане и спиране на усилватели или автоматични антени.)

Само да корегирам колегата, че тук Remote на усилвателя не се връзва, защото има много голяма вероятност усилвателя да работи само когато си на радио. Синия кабел е този за усилвателя.
Много полезна тема :D

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”