Значи, за един проект на музика ми трябват широколентови елипси 6х9" за мид бас и компонентни 10см за среди и пищялки.
Дайте идеи за качествени такива модели (и цени) - елипсите да са около 60-90W RMS до 200лв., а компонентните 10-ки до към 150лв. и около 40-60W RMS.
* Моля само който има какво да каже по темата да сподели!
Какви говорители 6х9" широколентови + компонентни 10см?
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Видях ги, но:
1. Искам да са нови от магазин!
2. Много желателно е да са широколентови, защото ми трябват само за мидбас, а тия пищялки трябва да ги режа, а и където са монтирани няма да се чуват, само ще бъркат звука.
3. С моделите на Pioneer съм наясно, искам да експерементирам с нещо още по-качествено.
2. Много желателно е да са широколентови, защото ми трябват само за мидбас, а тия пищялки трябва да ги режа, а и където са монтирани няма да се чуват, само ще бъркат звука.
3. С моделите на Pioneer съм наясно, искам да експерементирам с нещо още по-качествено.
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vento написа:Видях ги, но:
Баце нови са (почти) използвани са няма и 3месеца и са не са дупени ама изобщо, просто съм любител на тишината

А точно тоя модел в Б-я го няма, мъкнал съм ги от далеко.
- Vento
Я дайте мнения за това - много ми допадна, а съм слушал други от серията Kappa и ми харесват:
Infinity Kappa 1.5cs

Infinity Kappa 1.5cs

- Vento
Да, знам ги, аз работя с БРИАД, но тия повече ме кефят (честно казано) а и искам да са точно така компонентни - бас 6х9", среда 10см и яка пищялка. А и тия са 110W RMS и 330W max. Дори и да не са толкова, пак са бая яки.
Ето ги твоите: http://www.magnitola.ru/product_info.ph ... ts_id/1487
Ето ги твоите: http://www.magnitola.ru/product_info.ph ... ts_id/1487
-
- Автомобил:
- Двигател:
Тия на infinity изглеждат доста прилични. Това към тях филтърът ли е? Само незнам тая Ceramic Metal Matrix Diaphragm какъв звук ще докара.... Иначе добра компонентна система...така трябва да си бъде...средата и най-вече пищялката трябва да имаш опция къде да я монтираш, за да се чува най-добре....просто трилентов говорител няма как да изкарва всичките честоти както трябва...особено при високите едно изместване с 10-тина градуса встрани и честотите от 10 килохерца нагоре ще ги чувате с 3-4 пъти по-слабо.
- Vento
Вариант 2:
В таблото DLS PS4, във вратите Nakamichi SP-C692:

Вариант 3:
В таблото DLS PS4, във вратите Mac Audio OLYMPIC GOLD
В таблото DLS PS4, във вратите Nakamichi SP-C692:

Вариант 3:
В таблото DLS PS4, във вратите Mac Audio OLYMPIC GOLD
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм много доволен от тези
Елипси нямам и не мога да ти препоръчам нищо.Чудя се обаче ,защо човек с твоя опит се нуждае от консултации

Елипси нямам и не мога да ти препоръчам нищо.Чудя се обаче ,защо човек с твоя опит се нуждае от консултации
dready написа:Какво ви е мнението за колоните ,ако някои има нека си каже мнението и особенно за двукомпонентните с/ми
GTO 6506Ce
Power Handling 210W Peak / 70W RMS
Frequency Response 55Hz - 21kHz
Mounting Depth 59mm
Cut-Out Diameter 143mm
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”